Гарячі страви рецепти

Чахохбілі з курки по-грузинськи

Чахохбілі з курки по-грузинськи

Чахохбілі - це дуже смачне національне грузинське блюдо. шматки птиці, тушковані в томатному соусі, з додаванням вина, кавказьких спецій і часнику — це такі аромати…ммм! Дуже смачно! опис приготування: Сьогодні це рагу з фазана ( «Hohobi» — по вантаж. - Фазан) дуже популярно. Ну, звичайно, для...

Чахохбілі з курки з баклажанами

Чахохбілі з курки з баклажанами

Чахохбілі з курки з баклажанами — мій улюблений варіант цього відомого грузинського блюда. Баклажани завжди надають страві чудовий смак. Я пропоную рецепт з соусом "; бегенді" з баклажан. опис приготування: Чахохбілі з курки з баклажанами можна подати з відвареною картоплею, тому, що виходить...

Чахохбілі з курки

Чахохбілі з курки

Традиційно блюдо грузинської кухні чахохбілі готується з іншої птиці, проте сьогодні найбільш популярні саме рецепти чахохбілі з курки. показую, як блюдо готують справжні грузини. опис приготування: Сьогодні я дам вам рецепт традиційного грузинського страви під назвою чахохбілі. Сама назва пох...

Чахохбілі з курячих стегенець

Чахохбілі з курячих стегенець

В оригінальному рецепті грузинського страви чахохбілі використовувалася дичину, а саме - фазани. Але на сьогоднішній день, все частіше кулінари готують його на основі курки, так як вона більш доступна. опис приготування: Для приготування цієї страви вам знадобиться курка, томати, а також досит...

Чахохбілі Лазерсона

Чахохбілі Лазерсона

чахохбілі Лазерсона — чудово, яскраво, запашний, соковито і з вогником! Подавати до столу готову страву можна з різними видами гарнірів — картопля, макаронні вироби, каші і т.д. опис приготування: Якщо ви хочете приготувати ароматне блюдо на обід або вечерю, зверніть увагу на рецепт — чахохбіл...

Чахохбілі з волоським горіхом

Чахохбілі з волоським горіхом

Caxoxʙili — це традиційне блюдо грузинської кухні. Поєднує в собі куряче філе тушковане в томатному соусі зі спеціями. У цьому рецепті до традиційних інгредієнтів додаються мелені волоські горіхи. опис приготування: Це не зовсім класичний рецепт, але не менш вдалий і хороший ніж звичайне чахох...

Чакапулі з телятини

Чакапулі з телятини

чакапулі — грузинське блюдо, яке готується з телятини або молодої баранини з великою кількістю зелені і аличі. Зверніть увагу, що блюдо слід готувати в казані. рекомендую спробувати! опис приготування: Приготуємо чакапулі з телятини в домашніх умовах. Для приготування страви вам знадобиться до...

Чалагач зі свинини на мангалі

Чалагач зі свинини на мангалі

Офіціант — блюдо вірменської кухні, яке представляє з себе шашлик зі свинини, але не з чистої м'якоті, а зі свинячої вирізки на ребрі. опис приготування: У сезон шашликів настійно рекомендую приготувати чалагач зі свинини на мангалі. Рецепт приготування дуже простий, а ось результат просто чуд...

Санки масала

Санки масала

Чана масала робиться з нуту, помідорів і різних спецій і приправ. Спробуйте це насичене смаком блюдо. Чана масала можете подавати як гарнір і як основне блюдо. опис приготування: Незважаючи на те, що до складу чана масала входить невелика кількість інгредієнтів, блюдо виходить дуже ситним. Том...

Чанахи з квасолею і грибами

Чанахи з квасолею і грибами

Смачна страва. клопітка, але дуже смачне і гостреньке. опис приготування: Приготуйте горщики, овочі і улюблене м'ясо. Чанахі можна подати як в будні, так і на свято! печериці— 150 грам Куряче м'ясо— 500 грам Рослинна олія— 50 мілілітрів Цибуля ріпчаста— 3 штуки морква велика— 1 штука Картопл...

Чанахи в горщиках з квасолею

Чанахи в горщиках з квасолею

Смачна страва грузинської кухні полюбилося багатьом. Пропоную вам свій варіант приготування чанахи. опис приготування: Попередньо на сковороді обсмажуємо цибулю, морква, гриби і фарш. Потім ці та решту складових викладаємо в горщики, додаємо консервовану квасолю і заливаємо соусом. Запікаємо в...

Чанахи в горщиках

Чанахи в горщиках

Canaxi — це традиційне грузинське блюдо з молодої баранини і овочів запечених в горщику. Як і вся грузинська кухня, чанахи має неймовірний аромат і приємний домашній смак. опис приготування: Я обожнюю грузинську кухню, тому що в ній ідеальним чином і в ідеальних пропорціях суміщені усіма улюбл...

Чашушулі з яловичини

Чашушулі з яловичини

Чашушулі з яловичини — гостре грузинське м'ясне блюдо. Блюдо потрібно готувати в казані, так як м'ясо нудиться у власному соку. Додається багато гострого перцю, але ви дійте на свій смак! опис приготування: Чашушулі з яловичини подається без гарніру, з лавашем. Щоб м'ясо не було жорстким і су...

Чау-мейн з овочами

Чау-мейн з овочами

У скарбничку з простими і швидкими стравами хочу запропонувати вам додати цей цікавий рецепт. Для любителів азіатської кухні і варіантів швидкої смаження - це якраз те, що потрібно. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Хочу навчити вас, як приготувати чау-мейн з овочами. За бажанням це бл...

Сочевиця чорна на сковороді

Сочевиця чорна на сковороді

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування чорної сочевиці на сковороді. Блюдо прекрасно поєднується з рибою і куркою. Будемо поєднувати сочевицю з рисом, в результаті вийде класний гарнір. опис приготування: Готову страву можна подавати зі сметаною. Також сочевиця стане прекрасним ...

Сочевиця з імбиром і лимонною цедрою

Сочевиця з імбиром і лимонною цедрою

Відмінний ароматний гарнір до риби або м'яса, а для тих, хто постить - просто ще одне смачне блюдо, щоб урізноманітнити повсякденне меню. пряний аромат, екзотичний смак цього блюда вам сподобається! опис приготування: Про користь сочевиці чули всі, але готують з неї страви одиниці, але ж дарем...

Сочевиця зі свининою в мультиварці

Сочевиця зі свининою в мультиварці

Готувати в мультиварці задоволення, принаймні для мене. Без особливих зусиль можна приготувати смачні, різноманітні страви. Сьогодні я розповім, як приготувати сочевицю з свининою в мультиварці. опис приготування: Все частіше і частіше я готую страви з сочевиці, адже це дуже корисний продукт, ...

Чорна квасоля з чилі

Чорна квасоля з чилі

Рецепт приготування чорної квасолі з чилі, цукіні, цибулею, морквою, помідорами і кукурудзою. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Нарізати кубиками цибулю. Пропустити часник через прес. Тонко нарізати цукіні і моркву. Додати в каструлю цибулю і часник, прип...

Чорна квасоля з ковбасками

Чорна квасоля з ковбасками

Рецепт приготування чорної квасолі з ковбасками, морквою, цибулею і петрушкою. опис приготування: У великій сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати ковбаски і смажити до коричневого кольору з усіх боків, близько 8 хвилин. Викласти ковбаски в тарілку. Додати моркву і цибул...

Чорна паста з морепродуктами

Чорна паста з морепродуктами

Пропоную вам спробувати незвичайно смачна страва - це чорна паста з мідіями, а я покажу, як приготувати чорну пасту з морепродуктами, ефектну пасту по-італійськи. всім, хто любить спагеті! опис приготування: Чорний колір багатьом відомим страв: соусу, вставити, паелье або різотто. Цей колір на...