Рецепт Чахохбілі з курки

Рецепт Чахохбілі з курки
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Традиційно блюдо грузинської кухні чахохбілі готується з іншої птиці, проте сьогодні найбільш популярні саме рецепти чахохбілі з курки. показую, як блюдо готують справжні грузини.

опис приготування:

Сьогодні я дам вам рецепт традиційного грузинського страви під назвою чахохбілі. Сама назва походить від грузинського слова "; хохоби ";, яке перекладається як "; фазан ";. Однак сьогодні зі зрозумілих причин найчастіше готують чахохбілі з курки. Традиційно аналогічним способом готується ціла курка, нарізана на шматки, проте я даю вам рецепт простіший — з курячого філе. Якщо хочете, то можете нарізати цілу курку (з кісточками) і готувати аналогічним чином — теж вийде смачно.

  • Куряче філе— 1 кілограм
  • Цибуля— 3 штуки
  • помідори великі— 3 штуки
  • сіль— — За смаком
  • кінза свіжа— 20 грам
  • петрушка свіжа— 20 грам
  • перець гострий— 1 штука
  • оцет винний— 50 мілілітрів
  • Олія— 6 Ст. ложок
  • Лавровий лист— 4-5 штук
  • часник— 4 зубчики
  • Перець гострий мелений— 1 Чайна ложка
Чахохбілі з курки - фото крок 1 Куряче філе нарізати на великі шматки і покласти в сковороду разом з лавровим листом. додаємо оцет, 50 мл води, доводимо до кипіння і випаровуємо всю рідину.

Чахохбілі з курки - фото крок 2 Коли рідина випарується, додаємо масло і крупно нарізану цибулю. обсмажуємо 4-5 хвилин на середньому вогні.

Чахохбілі з курки - фото крок 3 Помідори очищаємо від шкірки і дрібно нарізаємо. Додаємо в сковороду нарізані помідори і дрібно нарізаний часник. готуємо ще 7-8 хвилин, періодично помішуючи.

Чахохбілі з курки - фото крок 4 Додаємо свіжу зелень, дрібно нарізаний гострий перець. солимо, перчим.

Чахохбілі з курки - фото крок 5 Перемішуємо і тушкуємо до готовності курки (всього кілька хвилин). Готово!

Подібні рецепти

Чахохбілі з курки класичний рецепт

Чахохбілі з курки з вином

Чудовий варіант приготування курятини за мотивами грузинської кухні. В оригіналі це блюдо роблять з фазана, видобутого на полюванні. Але в міських умовах краще обійтися куркою, видобутої в магазині. опис приготування: Дивно просто і чудово смачно виходить! Спочатку обсмажте на сковороді куряче...

Чахохбілі з курки по-грузинськи

Чахохбілі з курки по-грузинськи

Чахохбілі - це дуже смачне національне грузинське блюдо. шматки птиці, тушковані в томатному соусі, з додаванням вина, кавказьких спецій і часнику — це такі аромати…ммм! Дуже смачно! опис приготування: Сьогодні це рагу з фазана ( «Hohobi» — по вантаж. - Фазан) дуже популярно. Ну, звичайно, для...

Чахохбілі з курки з баклажанами

Чахохбілі з курки з баклажанами

Чахохбілі з курки з баклажанами — мій улюблений варіант цього відомого грузинського блюда. Баклажани завжди надають страві чудовий смак. Я пропоную рецепт з соусом "; бегенді" з баклажан. опис приготування: Чахохбілі з курки з баклажанами можна подати з відвареною картоплею, тому, що виходить...

Чахохбілі з курячих стегенець

Чахохбілі з курячих стегенець

В оригінальному рецепті грузинського страви чахохбілі використовувалася дичину, а саме - фазани. Але на сьогоднішній день, все частіше кулінари готують його на основі курки, так як вона більш доступна. опис приготування: Для приготування цієї страви вам знадобиться курка, томати, а також досит...

Чахохбілі Лазерсона

Чахохбілі Лазерсона

чахохбілі Лазерсона — чудово, яскраво, запашний, соковито і з вогником! Подавати до столу готову страву можна з різними видами гарнірів — картопля, макаронні вироби, каші і т.д. опис приготування: Якщо ви хочете приготувати ароматне блюдо на обід або вечерю, зверніть увагу на рецепт — чахохбіл...