Рецепт Чахохбілі з курки по-грузинськи
Чахохбілі - це дуже смачне національне грузинське блюдо. шматки птиці, тушковані в томатному соусі, з додаванням вина, кавказьких спецій і часнику — це такі аромати…ммм! Дуже смачно!
опис приготування:
Сьогодні це рагу з фазана ( «Hohobi» — по вантаж. - Фазан) дуже популярно. Ну, звичайно, для багатьох фазан - це екзотика, тому курка з успіхом його замінює, особливо домашня курка. У рецепті, як приготувати чахохбілі з курки по-грузинськи, немає нічого складного. Головне - дотримуватися певної послідовності кроків, і у вас все вийде. Готуйте з задоволенням!
- курка— 1 кілограм
- Цибуля— 2 штуки
- морква— 1 штука
- Перець болгарський— 1 штука
- помідор— 4 штуки
- часник— 2 зубчики
- Braai— 1 пучок
- базилік— 1 пучок
- Лавровий лист— 1 штука
- вино— 150 мілілітрів
- Ucho-сунелі— 1 щіпка
В глубокой сковороде обжарить куски курицы на растительном масле до румяной корочки.
Цибулю і моркву очистіть. Цибуля наріжте півкільцями, моркву натріть на крупній тертці. Болгарский перец очистите от сердцевины и нарежьте полосками.
Помідори очистити від шкірки. Для этого на помидорах сделайте крестообразные надрезы, опустіть їх в окріп на 1 хвилину, обдайте холодной водой и снимите кожицу.
Додайте до м'яса цибулю, смажте 5 хвилин, потім додайте моркву і перець.
Гасіть на повільному вогні 5 хвилин.
Додайте подрібнені помідори, перемішайте.
налийте вино, Тушіте 10 хвилин. Если не хотите использовать вино, додайте бульйон.
Дрібно наріжте зелень, порубати часник, додайте до м'яса. Додайте спеції і сіль за смаком. ще 5 хвилин - і страва готова!
Подавайте его горячим с любым гарниром и свежими овощами. Смачного!
Подібні рецепти
Чахохбілі з курки з вином
Чудовий варіант приготування курятини за мотивами грузинської кухні. В оригіналі це блюдо роблять з фазана, видобутого на полюванні. Але в міських умовах краще обійтися куркою, видобутої в магазині. опис приготування: Дивно просто і чудово смачно виходить! Спочатку обсмажте на сковороді куряче...
Чахохбілі з курки з баклажанами
Чахохбілі з курки з баклажанами — мій улюблений варіант цього відомого грузинського блюда. Баклажани завжди надають страві чудовий смак. Я пропоную рецепт з соусом "; бегенді" з баклажан. опис приготування: Чахохбілі з курки з баклажанами можна подати з відвареною картоплею, тому, що виходить...
Чахохбілі з курки
Традиційно блюдо грузинської кухні чахохбілі готується з іншої птиці, проте сьогодні найбільш популярні саме рецепти чахохбілі з курки. показую, як блюдо готують справжні грузини. опис приготування: Сьогодні я дам вам рецепт традиційного грузинського страви під назвою чахохбілі. Сама назва пох...
Чахохбілі з курячих стегенець
В оригінальному рецепті грузинського страви чахохбілі використовувалася дичину, а саме - фазани. Але на сьогоднішній день, все частіше кулінари готують його на основі курки, так як вона більш доступна. опис приготування: Для приготування цієї страви вам знадобиться курка, томати, а також досит...
Чахохбілі Лазерсона
чахохбілі Лазерсона — чудово, яскраво, запашний, соковито і з вогником! Подавати до столу готову страву можна з різними видами гарнірів — картопля, макаронні вироби, каші і т.д. опис приготування: Якщо ви хочете приготувати ароматне блюдо на обід або вечерю, зверніть увагу на рецепт — чахохбіл...