Рецепт Дайкон з kambaloy на корейській мові

Рецепт Дайкон з kambaloy на корейській мові
Кількість порцій: 112 Час приготування: 4 дн. 0 г. 0 хв.
Дайкон з kambaloy на корейській мові (в Кореї це блюдо називається просто як щіке) — дуже смачне корейське традиційне блюдо, аналогів якого в російській кухні немає. рекомендую спробувати!

опис приготування:

Довго думав, в яку категорію додати це блюдо. вирішив, що щіке (так в Кореї називається страва з дайкона і камбали) все-таки ближче всього до закусок — подається ця страва холодним, та й подають його, як правила, як гарнір разом з рисом.

Передати смак цієї страви дуже важко — краще його спробувати. скажу одне: якщо традиційна російська оселедець з цибулею вам подобається, то і екзотичну страву дайкон з сушеної камбалою обов'язково припаде до душі


  • Dajkon— 3 кілограма
  • Камбала сушена— 2 штуки
  • Перцева паста— 1/2 склянки
  • сіль— 50 грам
Дайкон з kambaloy на корейській мові - фото крок 1 Половину дайкона нарезаем квадратиками.

Дайкон з kambaloy на корейській мові - фото крок 2 Оставшуюся половину дайкона нарезаем брусочками.

Дайкон з kambaloy на корейській мові - фото крок 3 Пересыпаем нарезанный дайкон солью, перемешиваем и ставим под гнет примерно на двое суток.

Дайкон з kambaloy на корейській мові - фото крок 4 Спустя двое суток выделившийся сок полностью сливаем, а дайкон хорошенько промываем.

Дайкон з kambaloy на корейській мові - фото крок 5 Сушеную камбалу чистим и нарезаем на небольшие кусочки. Если сушеной камбалы у вас нет (хотя ее сейчас можно купить в любом крупном супермаркете), то можете использовать любую другую сушеную рыбуполучится немного иначе, але теж смачно.

Дайкон з kambaloy на корейській мові - фото крок 6 Смешиваем дайкон, камбалу и перцовую пасту (тоже продается в магазинах, хотя можно приготовить и самому).

Дайкон з kambaloy на корейській мові - фото крок 7 Получается вот такая красивая смесь красноватого цвета.

Дайкон з kambaloy на корейській мові - фото крок 8 Получившуюся смесь раскладываем по банкам и ставим в холодильник. Спустя двое суток щике (дайкон с камбалой) можна подавати. Подают его в холодном виде в качестве закуски или гарнира.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Дайкон на корейській мові

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...