Рецепт Булочки з яблуками і сиром Чеддер

Рецепт Булочки з яблуками і сиром Чеддер
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування булочок з шматочками яблук, гострим сиром Чеддер і вершками.

опис приготування:

Булочки добре подавати з теплим яблучним сидром.

  • яблука— 2 штуки(450 г)
  • цукру— 1/4 склянки
  • розпушувача— 1/2 Ст. ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • вершкового масла— 6 Ст. ложок
  • жирних вершків— 1/4 склянки
  • яйця— 2 штуки
Булочки з яблуками і сиром Чеддер - фото крок 1 1. Вершкове масло охолодити і нарізати кубиками. Помістити деко на центральну стійку і розігріти духовку до 190 градусів. Вистелити пергаментним папером. Очистити яблука від шкірки і розрізати кожне на 16 скибочок. Помістити їх в один шар на деко і запекти, поки вони не стануть сухими на дотик, близько 20 хвилин. дати охолонути.

Булочки з яблуками і сиром Чеддер - фото крок 2 2. Просіяти борошно і змішати з цукром, розпушувачем і сіллю. Відставити в сторону.

Булочки з яблуками і сиром Чеддер - фото крок 3 3. Помістити масло в миску і збити електричний міксером з охолодженими яблуками, подрібненим сиром, вершками і 1 яйцем. Додати борошняну суміш і перемішати на низькій швидкості.

Булочки з яблуками і сиром Чеддер - фото крок 4 4. Посипати борошном робочу поверхню і розкачати тісто в коло діаметром 15 см завтовшки 3 см. Розрізати круг на 6 скибочок. Викласти їх на деко з пергаментним папером на відстані 5 см один від одного.

Булочки з яблуками і сиром Чеддер - фото крок 5 5. Збити яйце в невеликій мисці з дрібкою солі. Змастити булочки і посипати цукром, що залишився. Запікати до золотистого кольору, близько 30 хвилин. Охолодити протягом 10 хвилин. Булочки найкраще робити в день випічки. Однак вони можуть бути зроблені заздалегідь і зберігатися в холодильнику. Потім змастити їх яйцем, посипати цукром і запекти. Таким чином ,у вас завжди будуть свіжі булочки, коли захочете.

Подібні рецепти

Булочки з сиром і шинкою

Узбецький плов з яловичиною

Що ви скажете щодо ситної закуски, якої навіть можна наїстися в обід? Я завжди любила такі страви, коли не хочеться перевантажувати шлунок днем. А ще такі варіанти підходять для святкового столу. опис приготування: Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати булочки з сиром і шинкою. Тільки не ...

Булочки з сиром з дріжджового тіста

Булочки з сиром з дріжджового тіста

Булочки з сиром з дріжджового тіста в домашніх умовах приготувати однозначно треба! Вони майже такі ж, як продають в кафе і супермаркетах. Ось тільки свіже і смачніше — адже це своїми руками! опис приготування: Цей рецепт приготування булочок із сиром з дріжджового тіста мені розповіла мама, а...

Булочки з ванільною глазур'ю

Булочки з ванільною глазур'ю

Рецепт приготування ароматних булочок з глазур'ю з молока, ванілі і цукрової пудри. опис приготування: Приготування цієї хрусткою випічки не займе у вас багато часу. борошна— 3 склянки цукру— 2/3 склянки розпушувача— 5 чайних ложок солі— 1/4 чайних ложки палички несолоного вершкового масла...

Булочки «Соломбальские»

Булочки «Соломбальские»

Потрясающе воздушные, аппетитные домашние булочки в виде цветков, тесто для которых готовится на опаре, что делает готовую выпечку пышной и мягкой. Побалуйте себя и близких свежеиспечёнными булочками! опис приготування: Тесто для таких булочек готовится с добавлением кукурузной муки, при отсут...

Булочки з шпинатом

Булочки з шпинатом

Рецепт приготування міні-булочок зі шпинатом, часником, сиром Пармезан і сиром Моцарелла. опис приготування: Пишні булочки зі шпинатом - відмінна випічка для вихідного дня. замороженого тіста для французького хліба— 350 грам оливкового масла— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик вершкового сиру— 90...