Рецепт Булочки з яблуками і сиром Чеддер
Рецепт приготування булочок з шматочками яблук, гострим сиром Чеддер і вершками.
опис приготування:
Булочки добре подавати з теплим яблучним сидром.
- яблука— 2 штуки(450 г)
- цукру— 1/4 склянки
- розпушувача— 1/2 Ст. ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- вершкового масла— 6 Ст. ложок
- жирних вершків— 1/4 склянки
- яйця— 2 штуки
2. Просіяти борошно і змішати з цукром, розпушувачем і сіллю. Відставити в сторону.
3. Помістити масло в миску і збити електричний міксером з охолодженими яблуками, подрібненим сиром, вершками і 1 яйцем. Додати борошняну суміш і перемішати на низькій швидкості.
4. Посипати борошном робочу поверхню і розкачати тісто в коло діаметром 15 см завтовшки 3 см. Розрізати круг на 6 скибочок. Викласти їх на деко з пергаментним папером на відстані 5 см один від одного.
5. Збити яйце в невеликій мисці з дрібкою солі. Змастити булочки і посипати цукром, що залишився. Запікати до золотистого кольору, близько 30 хвилин. Охолодити протягом 10 хвилин. Булочки найкраще робити в день випічки. Однак вони можуть бути зроблені заздалегідь і зберігатися в холодильнику. Потім змастити їх яйцем, посипати цукром і запекти. Таким чином ,у вас завжди будуть свіжі булочки, коли захочете.
Подібні рецепти
Узбецький плов з яловичиною
Що ви скажете щодо ситної закуски, якої навіть можна наїстися в обід? Я завжди любила такі страви, коли не хочеться перевантажувати шлунок днем. А ще такі варіанти підходять для святкового столу. опис приготування: Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати булочки з сиром і шинкою. Тільки не ...
Булочки з сиром з дріжджового тіста
Булочки з сиром з дріжджового тіста в домашніх умовах приготувати однозначно треба! Вони майже такі ж, як продають в кафе і супермаркетах. Ось тільки свіже і смачніше — адже це своїми руками! опис приготування: Цей рецепт приготування булочок із сиром з дріжджового тіста мені розповіла мама, а...
Булочки з ванільною глазур'ю
Рецепт приготування ароматних булочок з глазур'ю з молока, ванілі і цукрової пудри. опис приготування: Приготування цієї хрусткою випічки не займе у вас багато часу. борошна— 3 склянки цукру— 2/3 склянки розпушувача— 5 чайних ложок солі— 1/4 чайних ложки палички несолоного вершкового масла...
Булочки «Соломбальские»
Потрясающе воздушные, аппетитные домашние булочки в виде цветков, тесто для которых готовится на опаре, что делает готовую выпечку пышной и мягкой. Побалуйте себя и близких свежеиспечёнными булочками! опис приготування: Тесто для таких булочек готовится с добавлением кукурузной муки, при отсут...
Булочки з шпинатом
Рецепт приготування міні-булочок зі шпинатом, часником, сиром Пармезан і сиром Моцарелла. опис приготування: Пишні булочки зі шпинатом - відмінна випічка для вихідного дня. замороженого тіста для французького хліба— 350 грам оливкового масла— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик вершкового сиру— 90...