Рецепт Булочки з сиром з дріжджового тіста
Булочки з сиром з дріжджового тіста в домашніх умовах приготувати однозначно треба! Вони майже такі ж, як продають в кафе і супермаркетах. Ось тільки свіже і смачніше — адже це своїми руками!
опис приготування:
Цей рецепт приготування булочок із сиром з дріжджового тіста мені розповіла мама, але агов — її подруга, яка працює в одному кафе.Там ці булочки користуються великою популярністю — їх подають до перших страв замість хліба. Мені ось теж вони завжди подобалися — пишні і повітряні, їх можна з'їсти відразу по три-чотири! Спробуйте і ви!
- сир твердий— 100 грам
- Вершкове масло— 50 грам
- моцарелла— 100 грам
- Масло оливкове— 50 грам
- окріп— 1 Склянка
- цукор— 2 чайних ложки
- часникова пудра— 2 чайних ложки
- сіль— 2 чайних ложки
- борошно— 3 склянки
- Дрожжжі сухі— 11 грам(1 пакетик)
2. Вимісимо однорідне тісто, і залишимо на дві години постояти в теплому місці без протягів. Коли тісто підніметься, обминали його і нехай ще раз підніметься.
3. Красиві кульки з тіста, і нехай вони на деку постоять ще близько години.
4. Далі посипаємо їх тертим сиром і відправимо запікатися на 25-30 хвилин.
5. при 200 гадусов в духовці у мене вони піднялися і зарум'янилися вже через 14 хвилин, так що там підглядайте іноді, щоб не перетримати булки. Смачного!
Подібні рецепти
Салат з квасолею консервованої
Що ви скажете щодо ситної закуски, якої навіть можна наїстися в обід? Я завжди любила такі страви, коли не хочеться перевантажувати шлунок днем. А ще такі варіанти підходять для святкового столу. опис приготування: Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати булочки з сиром і шинкою. Тільки не ...
Булочки з яблуками і сиром Чеддер
Рецепт приготування булочок з шматочками яблук, гострим сиром Чеддер і вершками. опис приготування: Булочки добре подавати з теплим яблучним сидром. яблука— 2 штуки(450 г) цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1/2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла— 6 Ст. ложок жирних вершків— 1/4 с...
«Дамські пальчики» з шоколадного тіста
Рецепт торта "; Дамські пальчики" давно відомий багатьом, однак на його основі можна створити новий десерт з гармонійним поєднанням шоколадного заварного тіста і сметанним кремом з вареним згущеним молоком. опис приготування: При відсутності спеціального кондитерського мішка викладати тістечка...
Булочки з шпинатом
Рецепт приготування міні-булочок зі шпинатом, часником, сиром Пармезан і сиром Моцарелла. опис приготування: Пишні булочки зі шпинатом - відмінна випічка для вихідного дня. замороженого тіста для французького хліба— 350 грам оливкового масла— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик вершкового сиру— 90...
Булочки зі смородиною
Рецепт приготування булочок зі смородиною або родзинками на вибір. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде близько 8 булочок. Їх найкраще вжити в день їх приготування, тому що на другий день вони стають твердими. борошно для кексів— 1 Склянка цукровий пісок— 1/4 склянки сода— 1 1/2 ч...