Угорський кухня рецепти

Чеський гуляш

Різотто з квасолею

Рецепт приготування гуляшу. Традиційне угорську страву в чеському стилі. кількість порцій: 4 говяжа вирізка— 600 грам олія— 3 Ст. ложки цибулина— 2 штуки(дрібно нарізати) гриби— 500 грам(промити і нарізати) морква— 200 грам червоний перець— 1 Чайна ложка майоран— 1 Чайна ложка кмин— 1 щіпка лав...

Cirko-рагу

Cirko-рагу

Cirko-рагу — угорське традиційне блюдо, відоме як найулюбленіша страва імператриці Єлизавети, дружини кайзера Франца-Йозефа. Блюдо готується просто, але виходить по-імператорський смачним. опис приготування: Моя дружина родом із Закарпаття, а там угорські страви готувати люблять і вміють. влас...