Рецепт Бульйон з курячої грудки

Рецепт Бульйон з курячої грудки
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв.
Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно!

опис приготування:

Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — класика кулінарного мистецтва, і у кожної господині є свої секрети досконалого бульйону. Я при готуванні варю курку разом з тиском зубчиком часнику і перцем горошком, наприклад. Так роблять не всі, але ви теж можете спробувати. Головне при подачі документів не забути позбутися вареного перцю, часнику і лаврове листя!

  • Курячі грудки— 2 штуки
  • Картопля— 2 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • шпинат подрібнений— 2 Ст. ложки(у мене заморожений пресований шпинат, свіжого може знадобитися більше)
  • спеції— За смаком
Бульйон з курячої грудки - фото крок 1 1. Грудки добре промиваємо, поміщаємо в холодну воду і ставимо на вогонь. Зараз додаємо всі спеції, крім солі і мелених приправ. А ось лавровий лист і перець горошком додавайте. На середньому вогні доводимо до кипіння.

Бульйон з курячої грудки - фото крок 2 2. Якщо утворилася піна, зніміть її обов'язково. Без піни бульйон буде ідеально прозорим, як і годиться. Далі нехай на маленькому вогні курка вариться до готовності. Ми в каструлю додамо картоплю кубиками, а на сковороді обсмажити цибулю.

Бульйон з курячої грудки - фото крок 3 3. Коли і курка і картопля будуть готові, додамо в суп цибулю (разом із залишками масла зі сковороди) і шпинат. А ось курку дістанемо і наріжемо шматочками.

Бульйон з курячої грудки - фото крок 4 4. Порізану курку додамо назад в суп. Зараз вже додаємо сіль і приправу за смаком. вимикаємо вогонь, нехай постоїть під кришкою хоча б півгодини. А потім розливаємо по тарілочками і подаємо!

Подібні рецепти

Чилі з курячої начинкою

Холодець з курячої грудки

Рецепт приготування чилі поблано, фаршированого сумішшю курки, кукурудзи і сиру. опис приготування: Обсмажити чилі над полум'ям газового пальника, часто перевертаючи. Покласти в миску, накрити поліетиленовою плівкою і залишити на 15 хвилин. Коли чилі охолоне, видалити шкіру. Вирізати щілину на...

Бульйон з яловичого мови

Бульйон з яловичого мови

Дуже смачний і ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощів і овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Яловичий або телячий язик підвищує гемоглобін, покращує імунітет, вважається не калорійним, його включають в раціон під час різних...

Бульйон з бекону

Бульйон з бекону

Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі. опис приготування: Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведі...

Бульйон з галушками «Мімоза»

Бульйон з галушками «Мімоза»

Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетн...

Бульйон з індички з овочами

Бульйон з індички з овочами

Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...