Рецепт Бульйон з курячої грудки
Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно!
опис приготування:
Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — класика кулінарного мистецтва, і у кожної господині є свої секрети досконалого бульйону. Я при готуванні варю курку разом з тиском зубчиком часнику і перцем горошком, наприклад. Так роблять не всі, але ви теж можете спробувати. Головне при подачі документів не забути позбутися вареного перцю, часнику і лаврове листя!
- Курячі грудки— 2 штуки
- Картопля— 2 штуки
- Цибуля— 1 штука
- шпинат подрібнений— 2 Ст. ложки(у мене заморожений пресований шпинат, свіжого може знадобитися більше)
- спеції— За смаком
2. Якщо утворилася піна, зніміть її обов'язково. Без піни бульйон буде ідеально прозорим, як і годиться. Далі нехай на маленькому вогні курка вариться до готовності. Ми в каструлю додамо картоплю кубиками, а на сковороді обсмажити цибулю.
3. Коли і курка і картопля будуть готові, додамо в суп цибулю (разом із залишками масла зі сковороди) і шпинат. А ось курку дістанемо і наріжемо шматочками.
4. Порізану курку додамо назад в суп. Зараз вже додаємо сіль і приправу за смаком. вимикаємо вогонь, нехай постоїть під кришкою хоча б півгодини. А потім розливаємо по тарілочками і подаємо!
Подібні рецепти
Холодець з курячої грудки
Рецепт приготування чилі поблано, фаршированого сумішшю курки, кукурудзи і сиру. опис приготування: Обсмажити чилі над полум'ям газового пальника, часто перевертаючи. Покласти в миску, накрити поліетиленовою плівкою і залишити на 15 хвилин. Коли чилі охолоне, видалити шкіру. Вирізати щілину на...
Бульйон з яловичого мови
Дуже смачний і ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощів і овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Яловичий або телячий язик підвищує гемоглобін, покращує імунітет, вважається не калорійним, його включають в раціон під час різних...
Бульйон з бекону
Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі. опис приготування: Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведі...
Бульйон з галушками «Мімоза»
Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетн...
Бульйон з індички з овочами
Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...