Рецепт Курча «Chilindron» в Арагонському

Рецепт Курча «Chilindron» в Арагонському
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте!

опис приготування:

Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з овочами і вином - це прекрасне і ситне блюдо. Цей курча по-арагонской приємно урізноманітнить вашу трапезу!

  • курча— 1 штука
  • бекон— 200 грам
  • помідор— 2 штуки
  • Перецьь болгарський— 2 штуки(зелений і червоний)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • вино— 1 Склянка(червоне сухе)
  • Масло оливкове— 100 грам
  • Перецьь чилі— 1 штука
  • часник— 4 зубчики
  • цукор— За смаком
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Курча Тушку курчати розріжте на шматки.

Курча бекон наріжте.

Курча Обсмажте курку з беконом з додаванням олії до золотистого кольору. Накрийте кришкою на 5 хвилин. Потім приберіть з сковороди.

Курча Всі овочі наріжте.

Курча У тій же сковороді обсмажити цибулю.

Курча додайте помідори, тушкуйте хвилин 5.

Курча Додайте всі перці. Тушіте про 7 хвилин. додайте цукор, сіль, перець.

Курча Поверніть курку в сковороду.

Курча додайте вино, оливкова олія, петрушку і тушкуйте під кришкою 15-20 хвилин.

Курча Подайте до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Chilindron

Курча по-Берлін

Що може бути краще для обіднього столу, ніж насичене куряче печеня, та ще й з овочами? Тільки іспанське печеня! Записуємо рецепт приготування чиліндрон і готуємо з задоволенням. опис приготування: Іспанська кухня особливою складністю не відрізняється, зате вона завжди ситна і смачна. Якщо не м...

Курча барбекю в соусі з коричневого цукру

Курча барбекю в соусі з коричневого цукру

Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...

Курча, фарширований сухарями

Курча, фарширований сухарями

фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...