Рецепт Курча «Chilindron» в Арагонському
Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте!
опис приготування:
Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з овочами і вином - це прекрасне і ситне блюдо. Цей курча по-арагонской приємно урізноманітнить вашу трапезу!
- курча— 1 штука
- бекон— 200 грам
- помідор— 2 штуки
- Перецьь болгарський— 2 штуки(зелений і червоний)
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- вино— 1 Склянка(червоне сухе)
- Масло оливкове— 100 грам
- Перецьь чилі— 1 штука
- часник— 4 зубчики
- цукор— За смаком
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
бекон наріжте.
Обсмажте курку з беконом з додаванням олії до золотистого кольору. Накрийте кришкою на 5 хвилин. Потім приберіть з сковороди.
Всі овочі наріжте.
У тій же сковороді обсмажити цибулю.
додайте помідори, тушкуйте хвилин 5.
Додайте всі перці. Тушіте про 7 хвилин. додайте цукор, сіль, перець.
Поверніть курку в сковороду.
додайте вино, оливкова олія, петрушку і тушкуйте під кришкою 15-20 хвилин.
Подайте до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Курча по-Берлін
Що може бути краще для обіднього столу, ніж насичене куряче печеня, та ще й з овочами? Тільки іспанське печеня! Записуємо рецепт приготування чиліндрон і готуємо з задоволенням. опис приготування: Іспанська кухня особливою складністю не відрізняється, зате вона завжди ситна і смачна. Якщо не м...
Курча барбекю в соусі з коричневого цукру
Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...
Курча чкмерулі в вершковому соусі
Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...
Курча чкмерулі
Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...
Курча, фарширований сухарями
фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...