Рецепт Домашні тальятелле

Рецепт Домашні тальятелле
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 10 хв.
В Італії є десятки різновидів пасти. Найвідоміші нам - це спагетті, ну або черепашки. Пропоную розширити пізнання і розповідаю, як приготувати домашні тальятелле.

опис приготування:

Якщо у вас є машина для розкочування тіста - це значно спрощує процес їх приготування. Якщо такої немає, зовсім не біда, адже можна розкачати тісто вручну. Готові тальятелле можна відразу відварити в підсоленій воді з рослинним маслом або підсушити і зберігати в коморі. Буде потрібно борошно вищої якості, яйця, оливкова олія, вода і щіпка солі.

  • Борошно вищого якості— 3 склянки
  • яйця— 3 штуки
  • жовток— 1 штука
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • вода— 2 чайних ложки
Домашні тальятелле - фото крок 1 1. На робочу поверхню просійте борошно вищої якості, в центрі зробіть широке поглиблення. Вбийте туди яйця, жовток, сіль, оливкова олія і воду, розмішайте "; начинку" виделкою.

Домашні тальятелле - фото крок 2 2. За допомогою тієї ж вилки потроху засинайте поглиблення борошном, що знаходиться поруч. Не поспішайте розмішувати все відразу, щоб не перевантажувати і не забивати тісто.

Домашні тальятелле - фото крок 3 3. Коли маса сформувалася в однорідну, вимішують тісто руками протягом 10 хвилин, потім оберніть в плівку і залиште на півгодини, щоб тісто відпочило, клейковина в муці схопилася.

Домашні тальятелле - фото крок 4 4. Через необхідний час розгорніть плівку і розділіть тісто на 4 частини. Oberto 3 випробування деталей, 1 залиште для роботи. Пропустіть тісто через машину для розкочування, потім складіть його навпіл і ще пропустіть 2-3 рази. Виконайте ці дії з рештою частинами. Викладіть пасту на присипану борошном поверхню.

Домашні тальятелле - фото крок 5 5. Поверніть в щільний рулет кожну смугу тіста по довжині, потім гострим ножем наріжте на широкі смуги. Готову пасту використовуйте відразу або заморозьте.

Подібні рецепти

Домашні дріжджові булочки

Крем для торта з згущеного молока і сметани

Рецепт приготування домашніх булочок на дріжджах. опис приготування: Що може бути смачніше домашньої випічки? Порадуйте свою сім'ю чудовими пишними булочками. молока— 4 склянки цукру— 1 Склянка сухих дріжджів— 4 чайних ложки борошна— 9 склянок розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка ...

Домашні котлети

Домашні котлети

здається, що куряче м'ясо настільки часто використовується на кухні, що воно вже не може здивувати. Але це не так! Завжди можна знайти новий рецепт, який розкриє смак по-іншому. Читайте мій варіант! опис приготування: З моєї покрокової інструкції ви дізнаєтеся про те, як приготувати домашні ко...

Домашні кренделі з начинкою

Домашні кренделі з начинкою

Рецепт приготування дріжджових крендельков з начинкою на вибір. опис приготування: Для цих м'яких крендельков ви можете вибрати будь-яку начинку на ваш смак -коріцу з цукром, сир або маринований халапеньйо. цукру— 1 Ст. ложка солі— 2 чайних ложки пакет сухих дріжджів— 1 штука(8 г) топленого ...

Домашні коржі НААН

Домашні коржі НААН

Рецепт приготування індійських коржів НААН по-домашньому. опис приготування: Коржі НААН є популярним індійським хлібом плоскої форми з дріжджового тіста, які традиційно готуються в глиняній печі — ими. розпушувача— 3/4 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки цукру— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чай...

Домашні коржі тортільяс

Домашні коржі тортільяс

Рецепт приготування домашніх коржів тортільяс з простих інгредієнтів: борошна, масла і води. опис приготування: Перед вами варіант корисного рецепта приготування коржів тортільяс з органічної невибіленої борошна з використанням ріпакової олії замість рослинного жиру. Ви можете заповнити їх м'я...