Рецепт Цукати з кавунових кірок

Рецепт Цукати з кавунових кірок
Кількість порцій: 7 Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.
Вирішила поділитися з вами цим рецептом, так як мало хто знає, як приготувати цукати з кавунових кірок. Насправді це просто, але в підсумку ви отримаєте натуральні солодкі кавунові цукати.

опис приготування:

Цукати - це не тільки смачні ласощі, але і хороше прикраса для десертів. За допомогою цього рецепта ви зможете приготувати цукати з кавунових кірок, вони виходять напівпрозорими, злегка підсушеними і дуже смачними. За таким же принципом можна приготувати цукати з багатьох фруктів, але так як кавун сам по собі досить солодкий, раджу вам використовувати саме його. Пересипьте готові цукати цукровою пудрою, щоб вони не злипалися під час зберігання.

  • кавунові кірки— 1000 грам
  • цукор— 400-500 грам
  • Лимонна кислота— 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра— 1 Ст. ложка
Цукати з кавунових кірок - фото крок 1 1. Кавунові кірки викладіть в каструлю і пересипте їх цукром. Залиште їх при кімнатній температурі на 12 годин, щоб кірки пустили сік. Поставте каструлю на вогонь і кип'ятіть протягом 10 хвилин.

Цукати з кавунових кірок - фото крок 2 2. Остудіть цукати при кімнатній температурі і вийміть їх з сиропу. У сироп додайте лимонну кислоту і поставте на плиту на 15 хвилин. Додайте кавунові кірки і продовжуйте варити протягом 15-20 хвилин.

Цукати з кавунових кірок - фото крок 3 3. Остудіть цукати при кімнатній температурі. Викладіть цукати на покритий пергаментним папером деко і сушіть протягом 1 години при температурі 100 градусів з відчиненими дверцятами.

Цукати з кавунових кірок - фото крок 4 4. Викладіть цукати на стіл і сушіть при кімнатній температурі на столі протягом декількох днів. Готові цукати пересипте цукровою пудрою і складіть в банку. Смачного!

Подібні рецепти

Джем з кавунових кірок

Цукати з апельсинових кірок класичні

Раніше до кавуновим кірка я завжди ставилася як до відходів і навіть не уявляла, як приготувати джем з кавунових кірок на зиму. виявилося, це зробити не тільки можливо, але ще і просто! опис приготування: Джем з кавунових кірок за зовнішнім виглядом нагадує яблучний джем, він має такий же колі...

Цукати з апельсинових кірок

Цукати з апельсинових кірок

Яскраві і смачні цукати з апельсинових кірок — приголомшлива солодкість для тих, хто любить натуральні десерти. Вони прекрасні замінники цукерок, я подаю їх і з чаєм, і з кавою. Дітям такі ласощі дуже подобається! опис приготування: Цукати з апельсинових і лимонних кірок в подрібненому вигляді...

Цукати грейпфрута

Цукати грейпфрута

цукати, зроблені з шкірки грейпфрута. Дуже смачні. кількість порцій: 5 грейпфрути— 2 штуки цукрова пудра— 200 грам Промити ретельно грейпфрути. зрізати шкірку. Розріжте кожен шматок шкірки на смужки приблизно 0,5 см в ширину. Покладіть ці смуги в миску, залийте холодною водою і залиш...

Цукати з дині

Цукати з дині

Відмінний спосіб продовжити літо і насолоджуватися улюбленими фруктами — це приготувати цукати з дині. смачні, а головне — натуральні. Їх із задоволенням будуть їсти діти і дорослі. запам'ятовуйте! опис приготування: Процес тільки на перший погляд може здатися складним, насправді приготувати т...

Цукати з динних корок

Цукати з динних корок

Не поспішайте викидати динячі скоринки, адже з них ще можна приготувати смачні ласощі! І хоч приготування цукатів забирає багато часу, гаряче рекомендую не лінуватися! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати цукати з динних корок. Замість сушарки ви можете підсушити цука...