Рецепт Цукати з апельсинових кірок
Яскраві і смачні цукати з апельсинових кірок — приголомшлива солодкість для тих, хто любить натуральні десерти. Вони прекрасні замінники цукерок, я подаю їх і з чаєм, і з кавою. Дітям такі ласощі дуже подобається!
опис приготування:
Цукати з апельсинових і лимонних кірок в подрібненому вигляді часто кладуть в різну випічку - в кекси, пироги, в результаті чого виходять неймовірно ароматні десерти з яскравим смаком. Цукати можна подавати і як самостійний десерт, просто присипавши цукром, цукровою пудрою або полив шоколадом. звичайно, апельсинові цукати можна купити в магазині, але запевняю, смачнішими, а головне - натуральними, вони вийдуть, якщо приготувати їх самостійно. А зробити це дуже просто. Вам допоможе мій детальний рецепт, як приготувати цукати з апельсинових кірок в домашніх умовах.
- апельсинові кірки— 1-2 штук
- цукор— 2/3 склянки
- сіль— 1 Чайна ложка
- вода— 1-2 літрів
- Лимонний сік— 1 Ст. ложка
2. Складіть кірки в каструльку, залийте водою і доведіть до кипіння. Потім воду злийте, а кірки промийте. Знову залийте чистою водою і додайте 0,5 немає. ложки солі, доведіть до кипіння і прокип'ятіть 10 хвилин. воду злийте, кірки промийте і повторіть процедуру ще раз. Виварювання корок з сіллю допомагає прибрати гіркоту. Тепер знову залийте корки чистою водою, доведіть до кипіння, додайте цукор, залишивши пару ложок для присипки, і варіть 30-40 хвилин. Корки повинні стати м'якими.
3. Проварені апельсинові кірки охолодіть і поріжте соломкою. Викладіть на деко і відправте в духовку на 1 час. Температура повинна бути не більше 140 градусів, я навіть злегка прочиняю дверцята духовки, щоб цукати НЕ запікалися, а сушилися.
4. Цукати з апельсинових кірок готові. поки гарячі, присипте їх цукром або цукровою пудрою.
Подібні рецепти
Цукати з апельсинових кірок класичні
Вирішила поділитися з вами цим рецептом, так як мало хто знає, як приготувати цукати з кавунових кірок. Насправді це просто, але в підсумку ви отримаєте натуральні солодкі кавунові цукати. опис приготування: Цукати - це не тільки смачні ласощі, але і хороше прикраса для десертів. За допомогою ...
Джем з кавунових кірок
Раніше до кавуновим кірка я завжди ставилася як до відходів і навіть не уявляла, як приготувати джем з кавунових кірок на зиму. виявилося, це зробити не тільки можливо, але ще і просто! опис приготування: Джем з кавунових кірок за зовнішнім виглядом нагадує яблучний джем, він має такий же колі...
Цукати з дині
Відмінний спосіб продовжити літо і насолоджуватися улюбленими фруктами — це приготувати цукати з дині. смачні, а головне — натуральні. Їх із задоволенням будуть їсти діти і дорослі. запам'ятовуйте! опис приготування: Процес тільки на перший погляд може здатися складним, насправді приготувати т...
Цукати грейпфрута
цукати, зроблені з шкірки грейпфрута. Дуже смачні. кількість порцій: 5 грейпфрути— 2 штуки цукрова пудра— 200 грам Промити ретельно грейпфрути. зрізати шкірку. Розріжте кожен шматок шкірки на смужки приблизно 0,5 см в ширину. Покладіть ці смуги в миску, залийте холодною водою і залиш...
Цукати з динних корок
Не поспішайте викидати динячі скоринки, адже з них ще можна приготувати смачні ласощі! І хоч приготування цукатів забирає багато часу, гаряче рекомендую не лінуватися! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати цукати з динних корок. Замість сушарки ви можете підсушити цука...