Рецепт Курча з грибами і сиром Моцарелла

Рецепт Курча з грибами і сиром Моцарелла
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування курчати з грибами і сиром Моцарелла. Смак цього чарівного страви запам'ятається Вам надовго, і Ви його приготуєте не один раз! Смачного!

опис приготування:

1) Нагріти духовку до 360 градусов по Фаренгейту.

2) Викладати половину грибів на деко. Вмочати шматки курчати в збиті яйця, потім катати в панірувальних сухарях.

3) У сковороді розтоплювати масло на середньому вогні. Обсмажити шматочки курчати з двох сторін, покласти на гриби і зверху ще покласти сир Моцарелла нарізаний скибочками. Додати курячий бульйон в деко.

4) Пекти в духовці приблизно 30-35 хвилин, або до тих пір, поки сік з шматків ципленочка не стане прозорим.


  • куряча грудка— 4 штуки(без шкурки, без кісточки)
  • яйце— 2 штуки(збити)
  • вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • сир Моцарелла— 170 грам
1) Нагріти духовку до 360 градусов по Фаренгейту.

2) Викладати половину грибів на деко. Вмочати шматки курчати в збиті яйця, потім катати в панірувальних сухарях.

3) У сковороді розтоплювати масло на середньому вогні. Обсмажити шматочки курчати з двох сторін, покласти на гриби і зверху ще покласти сир Моцарелла нарізаний скибочками. Додати курячий бульйон в деко.

4) Пекти в духовці приблизно 30-35 хвилин, або до тих пір, поки сік з шматків ципленочка не стане прозорим.


Подібні рецепти

Курча барбекю в соусі з коричневого цукру

Курячі парові котлети

Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...

Курча «Chilindron» в Арагонському

Курча «Chilindron» в Арагонському

Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...

Курча, фарширований сухарями

Курча, фарширований сухарями

фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...