Рецепт Курча чкмерулі

Рецепт Курча чкмерулі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль!

опис приготування:

У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком можна використовувати найбільш улюблені вами частини курки: крила або гомілки.

  • курча— 1 штука
  • севанская сіль— 1 Чайна ложка
  • молоко— 200 мілілітрів(або вершки)
  • Вершкове масло.  — 1 Ст. ложка
  • часник— 4 зубчики
  • насіння koriandra— 1 Чайна ложка(для севанской солі)
  • кріп сушений— 1 Чайна ложка(для севанской солі)
  • Ucho-сунелі— 1/2 чайних ложки(для севанской солі)
  • шафран— 0,5 чайних ложки(для севанской солі)
  • кмин— 0,5 чайних ложки(для севанской солі)
  • Перець червоний гострий— 0,5 чайних ложки(для севанской солі)
  • часник— 4 зубчики(для севанской солі)
  • сіль велика— 1,5 Ст. ложки(для севанской солі)
курча чкмерулі - фото крок 1 1. Усе, крім солі і часнику, для приготування севанской солі, покладіть в ступку і розімніть.

курча чкмерулі - фото крок 2 2. додайте часник, пропущений через прес, і сіль. Розітріть все в крихту.

курча чкмерулі - фото крок 3 3. Курчати помийте і розріжте з боку грудки. злегка відбийте.

курча чкмерулі - фото крок 4 4. Натріть курчати севанской сіллю з усіх боків.

курча чкмерулі - фото крок 5 5. Сковороду змажте розтопленим вершковим маслом, викладіть курчати шкірою вниз. поставте вантаж, обсмажте до хрусткої скоринки.

курча чкмерулі - фото крок 6 6. Викладіть у форму для запікання. Курчати можна розрізати.

курча чкмерулі - фото крок 7 7. жир, в якому смажився курча, штам. Розігрійте в сковороді, додайте часник, пропущений через прес. обсмажте хвилину.

курча чкмерулі - фото крок 8 8. Додайте вершки або молоко, доведіть до кипіння і уварюють пару хвилин.

курча чкмерулі - фото крок 9 9. Залийте курку вершковим соусом.

курча чкмерулі - фото крок 10 10. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Курка чкмерулі

Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...

Чкмерулі

Чкмерулі

Чкмерулі - це блюдо, схоже на курчати тютюну. Воно прийшло до нас з Кавказу. курка, приготована таким чином, виходить смачною і ароматною, з апетитною рум'яною скоринкою. опис приготування: У Грузії та інших країнах дуже популярний подібний спосіб приготування птиці. Таким чином вона виходить ...

Курча «Chilindron» в Арагонському

Курча «Chilindron» в Арагонському

Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...

Курча, фарширований сухарями

Курча, фарширований сухарями

фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...

Курча по-грузинськи

Курча по-грузинськи

Рецепт не класичний, а скоріше такий грузинський ф'южн. Курочка в ароматных травах, маринована в мацоні з часником і імбиром. неймовірно смачно, рекомендую спробувати! опис приготування: розповім, як приготувати курчати по-грузинськи. перше, що потрібно, це курча, ретельно підготовлений для за...