Рецепт Курча чкмерулі
Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль!
опис приготування:
У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком можна використовувати найбільш улюблені вами частини курки: крила або гомілки.
- курча— 1 штука
- севанская сіль— 1 Чайна ложка
- молоко— 200 мілілітрів(або вершки)
- Вершкове масло. — 1 Ст. ложка
- часник— 4 зубчики
- насіння koriandra— 1 Чайна ложка(для севанской солі)
- кріп сушений— 1 Чайна ложка(для севанской солі)
- Ucho-сунелі— 1/2 чайних ложки(для севанской солі)
- шафран— 0,5 чайних ложки(для севанской солі)
- кмин— 0,5 чайних ложки(для севанской солі)
- Перець червоний гострий— 0,5 чайних ложки(для севанской солі)
- часник— 4 зубчики(для севанской солі)
- сіль велика— 1,5 Ст. ложки(для севанской солі)
2. додайте часник, пропущений через прес, і сіль. Розітріть все в крихту.
3. Курчати помийте і розріжте з боку грудки. злегка відбийте.
4. Натріть курчати севанской сіллю з усіх боків.
5. Сковороду змажте розтопленим вершковим маслом, викладіть курчати шкірою вниз. поставте вантаж, обсмажте до хрусткої скоринки.
6. Викладіть у форму для запікання. Курчати можна розрізати.
7. жир, в якому смажився курча, штам. Розігрійте в сковороді, додайте часник, пропущений через прес. обсмажте хвилину.
8. Додайте вершки або молоко, доведіть до кипіння і уварюють пару хвилин.
9. Залийте курку вершковим соусом.
10. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 хвилин. Смачного!
Подібні рецепти
Курка чкмерулі
Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...
Чкмерулі
Чкмерулі - це блюдо, схоже на курчати тютюну. Воно прийшло до нас з Кавказу. курка, приготована таким чином, виходить смачною і ароматною, з апетитною рум'яною скоринкою. опис приготування: У Грузії та інших країнах дуже популярний подібний спосіб приготування птиці. Таким чином вона виходить ...
Курча «Chilindron» в Арагонському
Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...
Курча, фарширований сухарями
фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...
Курча по-грузинськи
Рецепт не класичний, а скоріше такий грузинський ф'южн. Курочка в ароматных травах, маринована в мацоні з часником і імбиром. неймовірно смачно, рекомендую спробувати! опис приготування: розповім, як приготувати курчати по-грузинськи. перше, що потрібно, це курча, ретельно підготовлений для за...