Рецепт Цукіні з смаженими помідорами
Рецепт приготування ситної закуски з цукіні і помідорів чері.
опис приготування:
Розігріти духовку до 200 градусів.
Перемішайте разом помідори, 4 зубчики часнику, цукор, 1/2 чайної ложки солі, 3 столові ложки олії, чебрець, майоран у великій жаростійкої сковороді (бажано чавунної).
Поставте сковороду в духовку і готуйте, поки помідори не стануть м'якими, близько 30 хвилин.
нагрійте 2 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Цукіні наріжте кружальцями, посипте сіллю і розкладіть в сковороді. Додати воду і базилік.
смажити від 15 до 20 хвилин, поки вода не випарується і цукіні не стануть ніжними, але не м'якими.
Розтопити решту столову ложку масла в каструлі на середньому вогні. Додати решту 5 зубчиків часнику, кедрові горіхи і варити, помішуючи, близько 3 хвилин. Додати каперси і варити 1 хвилину. Додати оливки.
Помістіть в каструлю приготовані помідори, без томатного соку, часнику і трав. Приправити перцем і перемішати.
Впорядкувати цукіні в один шар у формі для випічки. Ложкою викладіть томатну суміш на кожен кружечок цукіні.
Випікати в духовці близько 10 хвилин. Перед подачею посипати лимонною цедрою.
- помідорів чері— 700 грам
- зубчиків часнику— 9 штук
- цукру— 11/2 чайних ложки
- сіль і мелений перець— 1 За смаком
- гілочки чебрецю— 3 штуки
- гілочки майорану— 3 штуки
- цукіні— 2 штуки
- гілочки базиліка— 2 штуки
- лимон, Cedra— 1 штука
- води— 1/4 склянки
- кедрових горіхів— 3 Ст. ложки
- каперсів— 2 Ст. ложки
Перемішайте разом помідори, 4 зубчики часнику, цукор, 1/2 чайної ложки солі, 3 столові ложки олії, чебрець, майоран у великій жаростійкої сковороді (бажано чавунної).
Поставте сковороду в духовку і готуйте, поки помідори не стануть м'якими, близько 30 хвилин.
нагрійте 2 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Цукіні наріжте кружальцями, посипте сіллю і розкладіть в сковороді. Додати воду і базилік.
смажити від 15 до 20 хвилин, поки вода не випарується і цукіні не стануть ніжними, але не м'якими.
Розтопити решту столову ложку масла в каструлі на середньому вогні. Додати решту 5 зубчиків часнику, кедрові горіхи і варити, помішуючи, близько 3 хвилин. Додати каперси і варити 1 хвилину. Додати оливки.
Помістіть в каструлю приготовані помідори, без томатного соку, часнику і трав. Приправити перцем і перемішати.
Впорядкувати цукіні в один шар у формі для випічки. Ложкою викладіть томатну суміш на кожен кружечок цукіні.
Випікати в духовці близько 10 хвилин. Перед подачею посипати лимонною цедрою.
Подібні рецепти
Картопля зі свининою, тушкована в каструлі
Пропоную Вашій увазі оригінальну ідею подачі риби з овочами, наприклад, K romantičeskomu закуски. До того ж, блюдо виходить досить легким і доповнюється ароматним свіжим соусом дзадзики. опис приготування: Не лякайтеся назви соусу — це всього лише всіма улюблений йогурт зі свіжою зеленню, огір...
Салат зі смаженими грибами і сиром
друзі, сьогодні поговоримо про те, як приготувати салат зі смаженими грибами і сиром. Це листковий салат, прикраса будь-якого свята. У ньому відмінно поєднуються аромат смажених грибів і ніжний сирний смак. опис приготування: Цей недорогий і ситний салатик стане прикрасою вашого столу. Він під...
Чорничний хліб з цукіні
Рецепт приготування хліба з чорницею, цукіні, корицею, ванільним екстрактом і лимонною цедрою. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2 хліба. борошна— 3 склянки меленої кориці— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка розпушувача— 1/4 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка м'якого вершкового мас...
Цукіні в панірувальних сухарях з сиром
Рецепт приготування цукіні в панірувальних сухарях з сиром. Це відмінна закуска для вашого столу. опис приготування: Розігріти духовку до 230 ° C. У великій сковороді розтопити масло на середньому вогні, додати нарізані кружальцями кабачки, жовті кабачки, цибуля і часник. Приправити сіллю і пе...
Цукіні загорнутий в коржик
Рецепт приготування азіатського страви з цукіні в трубочці з коржики. швидко, смачно, спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: У невеликому казанку або високої сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати гірчицю і насіння кмину. Коли вони починають поп, зменшити вогонь і додати ци...