Рецепт Čiopino

Рецепт Čiopino
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 45 хв.
Усім шанувальникам італійської кухні (а також страв з морепродуктів) хочу присвятити цей рецепт. Чіопіно - це нереально смачно, запашний, апетитно. неможливо відірватися, варто разок спробувати

опис приготування:

Поспішаю поділитися докладною розповіддю, як приготувати чіопіно - густий суп з морепродуктів і риби з овочами. Це настільки смачно, що складно передати словами. Поєднання всіх інгредієнтів дає приголомшливий результат. А сам процес навряд чи можна назвати складним. Так що раджу, без зволікання, запам'ятовувати рецепт і повторити в домашніх умовах.

  • помідори— 4-5 штук
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • Сіль і перець— За смаком
  • цибулина— 1 штука
  • стебло селери— 1 штука(+ фенхель, якщо є)
  • морква— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Червоне вино— 150 мілілітрів
  • рибний бульйон— 1-1.5 L
  • Риба та морепродукти— 1-1.3 кілограма(філе білої або червоної риби, мідії, креветки, кальмари і т.д.)
  • зелень подрібнена— 2-3 Ст. ложок(базилік і петрушка)
  • лимон— 1 штука
Čiopino - фото крок 1 1. вимийте, обсушити і наріжте помідори, викладіть на деко. Збризніть оливковим маслом, присипте сіллю і перцем.

Čiopino - фото крок 2 2. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на півгодини.

Čiopino - фото крок 3 3. Паралельно очистіть і подрібніть кубиками інші овочі. Викладіть в розігріте масло, обсмажуйте хвилин 5.

Čiopino - фото крок 4 4. Додайте часник і млоїте ще хвилин 7-10, помішуючи періодично.

Čiopino - фото крок 5 5. наполягати вино, додайте сік і цедру лимона, склянку бульйону.

Čiopino - фото крок 6 6. додайте сіль, перець за смаком і помідори.

Čiopino - фото крок 7 7. Заморожені морепродукти залийте водою, а після обсушити.

Čiopino - фото крок 8 8. мідії, креветки і філе риби викладіть до овочів, залийте бульйоном. Доведіть до кипіння і накрийте кришкою. Залиште на середньому вогні.

Čiopino - фото крок 9 9. хвилин через 7 додайте нарізані кальмари, продовжуйте варити ще кілька хвилин до повної готовності.

Čiopino - фото крок 10 10. В кінці додайте подрібнену зелень і подавайте чіопіно до столу. Від бажаної густоти супчика залежить і кількість бульйону, яке ви будете використовувати.
Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Рецепт картоплі в горщиках в духовці

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...