Рецепт Čiopino
Усім шанувальникам італійської кухні (а також страв з морепродуктів) хочу присвятити цей рецепт. Чіопіно - це нереально смачно, запашний, апетитно. неможливо відірватися, варто разок спробувати
опис приготування:
Поспішаю поділитися докладною розповіддю, як приготувати чіопіно - густий суп з морепродуктів і риби з овочами. Це настільки смачно, що складно передати словами. Поєднання всіх інгредієнтів дає приголомшливий результат. А сам процес навряд чи можна назвати складним. Так що раджу, без зволікання, запам'ятовувати рецепт і повторити в домашніх умовах.
- помідори— 4-5 штук
- Оливкова олія— 3 Ст. ложки
- Сіль і перець— За смаком
- цибулина— 1 штука
- стебло селери— 1 штука(+ фенхель, якщо є)
- морква— 1 штука
- часник— 2-3 зубчиків
- Червоне вино— 150 мілілітрів
- рибний бульйон— 1-1.5 L
- Риба та морепродукти— 1-1.3 кілограма(філе білої або червоної риби, мідії, креветки, кальмари і т.д.)
- зелень подрібнена— 2-3 Ст. ложок(базилік і петрушка)
- лимон— 1 штука
2. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на півгодини.
3. Паралельно очистіть і подрібніть кубиками інші овочі. Викладіть в розігріте масло, обсмажуйте хвилин 5.
4. Додайте часник і млоїте ще хвилин 7-10, помішуючи періодично.
5. наполягати вино, додайте сік і цедру лимона, склянку бульйону.
6. додайте сіль, перець за смаком і помідори.
7. Заморожені морепродукти залийте водою, а після обсушити.
8. мідії, креветки і філе риби викладіть до овочів, залийте бульйоном. Доведіть до кипіння і накрийте кришкою. Залиште на середньому вогні.
9. хвилин через 7 додайте нарізані кальмари, продовжуйте варити ще кілька хвилин до повної готовності.
10. В кінці додайте подрібнену зелень і подавайте чіопіно до столу. Від бажаної густоти супчика залежить і кількість бульйону, яке ви будете використовувати.
Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт картоплі в горщиках в духовці
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...