Дижонская гірчиця (французький рецепт)

Дижонская гірчиця (французький рецепт)
Кількість порцій: 10 Час приготування: 11 дн. 2 г. 0 хв.
Дижонская гірчиця дуже смачна, ароматичний. Її можна додавати в якості інгредієнта в багато блюд. А можна також використовувати і як закуску і подавати її в чистому вигляді до столу. Спробуйте!

опис приготування:

1. У антипригарной каструлі змішайте вино, цибуля і часник. Доведіть до кипіння, варіть на повільному вогні 5 хвилин.

2. Вийміть цибулю і часник (в сітках допомоги або марлі).

3. Додайте суху гірчицю в приготовану рідину, постійно помішуючи до отримання однорідної маси.

4. У суміш додайте мед, масло і сіль, прогрійте до загустіння повільно (тримайте ніс подалі), постійно помішуючи.

5. Перелийте в скляну банку, укутайте - і нехай стоїть при кімнатній температурі протягом ночі.

Гірчиця повинна постояти протягом 2-8 тижнів для дозрівання перед використанням.

  • Цибуля— 1 штука(велика)
  • часник— 3 зубчики
  • Гірчичний порошок— 1 Склянка
  • мед— 3 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • сіль— 2 чайних ложки
1. У антипригарной каструлі змішайте вино, цибуля і часник. Доведіть до кипіння, варіть на повільному вогні 5 хвилин.

2. Вийміть цибулю і часник (в сітках допомоги або марлі).

3. Додайте суху гірчицю в приготовану рідину, постійно помішуючи до отримання однорідної маси.

4. У суміш додайте мед, масло і сіль, прогрійте до загустіння повільно (тримайте ніс подалі), постійно помішуючи.

5. Перелийте в скляну банку, укутайте - і нехай стоїть при кімнатній температурі протягом ночі.

Гірчиця повинна постояти протягом 2-8 тижнів для дозрівання перед використанням.

Подібні рецепти

Дижонская гірчиця

Гірчиця з медом

Гірчиця служить відмінним доповненням до багатьох овочевим, м'ясних і рибних страв. І тим, хто її любить, я хочу показати, як приготувати діжонську гірчицю в домашніх умовах. Це дуже легко і швидко. опис приготування: Перш ніж вибирати зерна гірчиці, потрібно знати, що чим вони темніші, тим го...

Домашня гірчиця на розсолі

Домашня гірчиця на розсолі

Ароматна і ядреная гірчиця вийде, якщо з'єднати гірчичний порошок і простий огірковий розсіл. Немає необхідності купувати такої елементарної продукт в магазині, коли його зовсім легко приготувати. опис приготування: Дотримуючись певну послідовність дій, дуже легко приготувати гостру смачну гі...

Домашня гірчиця

Домашня гірчиця

гірчичний, як і інші спеції, соуси, викликає апетит. Її можна використовувати для заправки салатів, для м'ясного маринаду або просто намазувати на хліб. розповім, як приготувати домашню гірчицю. опис приготування: У домашніх умовах можна легко зробити гірчицю. Ви можете регулювати її гостроту ...

Швидкий рецепт шашлику

Швидкий рецепт шашлику

хочете, щоб шашлик швидко приготувався? Наріжте його маленькими шматочками, так м'ясо набагато швидше буде маринуватися. розповідаю, як приготувати швидкий рецепт шашлику з яловичини. опис приготування: Яловичину мариную в суміші червоного вина і оливкового масла, а також в ароматних спеціях. ...

Швидкий рецепт піци на сковороді

Швидкий рецепт піци на сковороді

Сьогодні хотілося б розповісти вам, як приготувати піцу на сковороді по швидкому рецептом. Цей рецепт сподобається тим, хто не має в своєму розпорядженні великою кількістю часу. Буде смачно і дуже швидко. опис приготування: піца, приготована за цим рецептом, стане прекрасним варіантом сніданку...