Рецепт Дунганский перець в клярі

Рецепт Дунганский перець в клярі
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Любителі гострого зможуть поласувати перцем в клярі. Фарширувати найкраще половинки перцю м'ясним фаршем з додаванням спецій. Такий дунганский перець в клярі стане відмінною закускою!

опис приготування:

Незвичайна закуска з помірною гостротою стане хорошим варіантом для святкового або обіднього столу. Любителі гострого особливо оцінять це блюдо. М'ясний фарш можна брати будь-якого помелу.

  • Гострий перець— 6-8 штук
  • фарш— 300  грам
  • яйце— 2  штуки
  • борошно— 3  Ст. ложки
  • спеції— За смаком
  • Рослинна олія— 50 грам
Дунганский перець в клярі - фото крок 1 1. Готуємо основні інгредієнти. Фарш я взяла вже готовий. Найкраще з гострим перцем поєднується свинячо-яловичий фарш або фарш з баранини.

Дунганский перець в клярі - фото крок 2 2. Розрізаємо кожен перець уздовж, чистимо його і ретельно промиваємо.

Дунганский перець в клярі - фото крок 3 3. замішуємо фарш, додаємо в нього мелений перець і спеції за смаком.

Дунганский перець в клярі - фото крок 4 4. Начиняємо кожну половинку перцю фаршем. Тим часом ставимо сковороду на вогонь, наливаємо в неї масло, даємо йому нагрітися.

Дунганский перець в клярі - фото крок 5 5. Збиваємо яйця з борошном для клярі, він не повинен бути густим. Вмочуємо перець в кляр, а потім відправляємо його на сковороду.

Дунганский перець в клярі - фото крок 6 6. Смажимо дунганский перець в клярі на рослинній олії з двох боків до рум'яної скоринки. Знімаємо з вогню і складаємо на блюдо.

Дунганский перець в клярі - фото крок 7 7. Подаємо в гарячому вигляді (можна з гарніром). Зверніть увагу на те, що це блюдо дуже гостре.

Подібні рецепти

Перець чилі кон карне

Фарширований перець (простий рецепт)

Рецепт приготування італійського блюда з свинини з овочами. опис приготування: Дрібно нарізати часник і цибулю. Нагріти масло в сковороді. Обсмажувати фарш кілька хвилин, додати цибулю і часник. Продовжувати підсмажувати до готовності. Відварити рис в томатному соку (10 хвилин). Додати нарізан...

Перець бурек

Перець бурек

перець бурек — це дуже популярна в Болгарії традиційна закуска з перців і бринзи. Блюдо має турецьке коріння, однак сьогодні по-справжньому популярно тільки в Болгарії. ділюся рецептом. опис приготування: перець бурек — це практично культове болгарське блюдо, оскільки їдять його в сучасній Бол...

Квіти кабачків в клярі

Квіти кабачків в клярі

Пропоную вам рецепт незвичайного і оригінального блюда, яке зовсім нескладно приготувати. головне, щоб у вас були квіти кабачків. Якщо це не проблема - тоді швидше відкривайте рецепт. опис приготування: Перед приготуванням промийте квіти кабачків, просушіть і видаліть маточки. Фаршируйте їх на...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...