Рецепт Квіти кабачків в клярі

Рецепт Квіти кабачків в клярі
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную вам рецепт незвичайного і оригінального блюда, яке зовсім нескладно приготувати. головне, щоб у вас були квіти кабачків. Якщо це не проблема - тоді швидше відкривайте рецепт.

опис приготування:

Перед приготуванням промийте квіти кабачків, просушіть і видаліть маточки. Фаршируйте їх начинкою з тертого сиру, перцю і соєвого борошна. Обсмажуйте фаршировані квіти до золотистої скоринки. Смачного!

  • сир— 150 грам
  • квіти цукіні— 15-20 штук
  • яйце— 2 штуки
  • часник— 3 зубчики
  • борошно сої— 4 Ст. ложки
  • вода мінеральна— 0,5 склянки
  • вершки— 0,5 склянки
  • мелений мигдаль— 0,5 склянки
  • крем— 0,5 склянки
  • Рослинна олія— За смаком(для смаження)
  • сіль, перець, пряні трави— За смаком
Квіти кабачків в клярі - фото крок 1 Квіти кабачків помийте в воді і складіть на рушник просохнути.

Квіти кабачків в клярі - фото крок 2 Потім видаліть з квіток маточки за допомогою ножиць.

Квіти кабачків в клярі - фото крок 3 Потім фаршируйте квіти. Для цього приготуйте начинку з тертого сиру, соєвого борошна і свежемолотого перцю. У кожну квітку покладіть 1,5-2 чайних ложки начинки, закрийте і трохи скрутіть кінчики пелюсток.

Квіти кабачків в клярі - фото крок 4 Приготуйте кляр - збийте яйця, додайте вершки, борошно, мелений мигдаль, спеції і влийте мінеральну воду. Доведіть до кипіння рослинне масло, занурюйте квіти в кляр, потім обсмажують до золотистої скоринки. Для подачі на стіл приготуйте соус зі сметани, пропущеного через прес часнику і пряних трав.

Подібні рецепти

Дунганский перець в клярі

Смажені квіти кабачків

Любителі гострого зможуть поласувати перцем в клярі. Фарширувати найкраще половинки перцю м'ясним фаршем з додаванням спецій. Такий дунганский перець в клярі стане відмінною закускою! опис приготування: Незвичайна закуска з помірною гостротою стане хорошим варіантом для святкового або обідньог...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...