Рецепт Джем з дині

Рецепт Джем з дині
Кількість порцій: 1 Час приготування: 12 г. 0 хв.
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте!

опис приготування:

Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна доповнити й іншими фруктами для більш насиченого смаку і аромату.

1. Почніть процес приготування з того, що вимийте як слід диню і розріжте її навпіл. Ложкою видаліть насіння, і наріжте м'якоть тонкими шматочками.

2. видаліть шкірку, і подрібніть диню кубиками.

3. Засипте м'якоть цукром, залиште її годин на 10. Зручно це робити ввечері, щоб залишити диню на ніч в цукрі.

4. Вранці поставте пустила сік м'якоть на вогонь.

5. Один лимон вимийте і наріжте тонкими пластинками.

6. З другого вичавите сік, влийте його до дині.

7. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму, щоб джем з дині в домашніх умовах нудився.

8. Варіть його близько 1 годину, а потім зніміть з вогню і дайте охолонути. Якщо джем ще недостатньо однорідний, то тоді надішліть на плиту і проваріть до бажаної консистенції.

9. Ось і весь секрет, як зробити джем з дині і лимона. Розлийте його по стерилізованим банкам - і закрийте кришками.

яскраво, запашний, смачно і просто!

  • диня— 1 кілограм
  • цукор— 1 кілограм
  • лимон— 2 штуки
  • вода— 200 мілілітрів
Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна доповнити й іншими фруктами для більш насиченого смаку і аромату.

1. Почніть процес приготування з того, що вимийте як слід диню і розріжте її навпіл. Ложкою видаліть насіння, і наріжте м'якоть тонкими шматочками.

2. видаліть шкірку, і подрібніть диню кубиками.

3. Засипте м'якоть цукром, залиште її годин на 10. Зручно це робити ввечері, щоб залишити диню на ніч в цукрі.

4. Вранці поставте пустила сік м'якоть на вогонь.

5. Один лимон вимийте і наріжте тонкими пластинками.

6. З другого вичавите сік, влийте його до дині.

7. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму, щоб джем з дині в домашніх умовах нудився.

8. Варіть його близько 1 годину, а потім зніміть з вогню і дайте охолонути. Якщо джем ще недостатньо однорідний, то тоді надішліть на плиту і проваріть до бажаної консистенції.

9. Ось і весь секрет, як зробити джем з дині і лимона. Розлийте його по стерилізованим банкам - і закрийте кришками.

яскраво, запашний, смачно і просто!

Подібні рецепти

Джем з дині на зиму

Сосиски в хлібі для тостів

Запишіть простий рецепт, як приготувати джем з дині на зиму, ароматний і солодкий. Обов'язково додайте туди лимон, щоб підкреслити смак. Взимку будете радіти яскравому нагадування про спекотне літо. опис приготування: Якщо приготувати такий джем без лимона, то він здасться вам приторно солодки...

Цукати з дині

Цукати з дині

Відмінний спосіб продовжити літо і насолоджуватися улюбленими фруктами — це приготувати цукати з дині. смачні, а головне — натуральні. Їх із задоволенням будуть їсти діти і дорослі. запам'ятовуйте! опис приготування: Процес тільки на перший погляд може здатися складним, насправді приготувати т...

Десерт з дині і рікотти

Десерт з дині і рікотти

Простий і швидкий десерт. Готувати його можна з будь-якого печива. Я люблю додавати до Рікотту мед — вони відмінно поєднуються, але для солодощі можна додати і цукрову пудру. опис приготування: Десерт віддалено нагадує чізкейк без випічки. Можна брати будь печиво: вівсяне, пісочне або горіхове...

Джем з абрикосів

Джем з абрикосів

Моя подруга на сніданок завжди робить тости з джемом. Я якось запитала її, де вона взяла такий смачний джем з абрикосів, на що вона мені відповіла — я все намагаюся робити сама! ділюся рецептом. опис приготування: Рецепт приготування джему з абрикосів дуже простий — він не утруднить навіть нов...

Джем з аличі з шматочками волоського горіха

Джем з аличі з шматочками волоського горіха

Джем, приготований з жовтої аличі виходить смачним, з приємною кислинкою і насиченим ароматом. Горіхи роблять бурштиновий джем ще цікавіше, спробуйте! опис приготування: Почнемо з приємного. Кісточки з аличі не виймати. Особливо відчувається економія часу, якщо готувати велику порцію джему. Ал...