Рецепт Курчата «Рішельє»

Рецепт Курчата «Рішельє»
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
вас, як завжди, мучить питання — & Quot; що приготувати до святкового столу?" Підкажу хороший рецепт! Курчата "; Рішельє" — відмінне рішення проблеми, запечені, хрусткі, з морквою і цибулею.

опис приготування:

Це класичний рецепт приготування курчат "; Рішельє ";. Блюдо підійде для будь-якого святкового столу, адже воно не тільки шикарно виглядає, але і дуже смачне. При подачі на стіл посипте курчат свіжою зеленню (цибуля, петрушка). Подавайте з келишком червоного сухого вина. Гарного вам дня!

  • курчата— 2 штуки( по 600 грам)
  • морква— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 3 штуки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • зелень— За смаком
  • крем— 3 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • вода— 0,5 L
  • сушені спеції— За смаком(червоний солодкий перець, орегано, базилік, кмин, розмарин, часник. )
Курчата Підготуйте необхідні продукти.

Курчата Змащуємо деко олією.

Курчата Кладемо порізану часточками морква.

Курчата Наверх кладемо кільця ріпчастої цибулі, присипаємо це все сумішшю сушених спецій. Зверху розподіляємо сметану і воду.

Курчата Присипаємо подрібненою зеленню.

Курчата Курчат обробляв і готуємо для випічки, видаливши зайві частини.

Курчата Натираємо курчат сіллю і викладаємо зверху на овочі.

Курчата Покриваємо курчат фольгою і кладемо в духовку на 40 хвилин. температура 200 градусів.

Курчата через 40 хвилин заберіть фольгу і тушкуйте ще 25 хвилин без неї.

Курчата Смачного!

Подібні рецепти

Курчата «Аврора»

«курчата» з яєць

Курчата-корнішони - відмінний варіант для обіду або вечері. швидко готуються, м'ясо у них ніжне і дієтичне. опис приготування: В якості маринаду для птиці можна використовувати розсіл або маринад від консервованих огірків чи помідорів. Це зручно і економить час. курчата-корнішони— 3 штуки р...

Курчата в духовці

Курчата в духовці

Шалено смачне і оригінальне гаряче блюдо. Вишукана начинка і ніжне, тане в роті, м'ясо курчати - ідеальне поєднання. Таке блюдо безумовно заслуговує головного місця на святковому столі. опис приготування: Рецепт приготування курчат в духовці простий, інгредієнти можна знайти в будь-якому супер...

Курчата в горщику

Курчата в горщику

Хочу поділитися з вами простим і доступним варіантом, як приготувати курчат в горщику з овочами. Таке апетитне печеня стане відмінною ідеєю повноцінного обіду чи вечері для всієї родини. опис приготування: Страви на кшталт цього обов'язково повинні бути в меню кожної господині. Це просто, ситн...

Курчата смажені

Курчата смажені

Рецепт приготування смажених курчат. опис приготування: Смажених курчат добре подавати з розсипчастим вареним рисом, помідорами, маринованою цибулею і томатним соусом. приготування: Розділити курчат на 2 частини і злегка відбити. Змішати в мисці сіль, перець, терту моркву, подрібнену петрушку ...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...