Рецепт Цільнозерновий піца з печерицями та рікоттою
Якщо класична піца вам подобається, то і цільнозернових піца з печерицями та рікоттою обов'язково повинна припасти до смаку. Дуже цікаве поєднання продуктів. рекомендую!
опис приготування:
Усім шанувальникам італійської піци присвячується!
Цільнозерновий піца з печерицями та рікоттою — це більш вишуканий і витончений варіант класичної італійської піци, яка вже поднабіла оскому і якій нікого не здивуєш. Тісто виходить більш грубим, а сама піца — менше жирної, тому приготовлену за цим рецептом піцу з натяжкою можна називати дієтичної.
Що ж, сподіваюся, що піца вам сподобається. Удачі в приготуванні і приємного апетиту!
- Пакетик сухий дрожжей— 1 штука
- цукор— 1 Ст. ложка
- Борошно пшеничне— 150 грам
- Борошно з висівками— 75 грам
- Оливкова олія— 200 мілілітрів
- печериці— 400 грам
- цибулина— 1 штука
- Вино біле сухе— 80 мілілітрів
- оцет бальзамічний— 2 Ст. ложки
- Rikotta— 200 грам
- базилік свіжий— 20 грам
- горішки кедрові— 2 Ст. ложки
- часник— 1 зубчик
- пармезан тертий— 2 Ст. ложки
- лимон— 1/4 штуки
- сіль, перець— — За смаком
В сковороде до мягкости обжариваем лук.
Добавляем к луку нарезанные на 4 части шампиньоны, злегка обсмажуємо, вливаем вино и тушим до выпаривания вина.
Через минуты две после добавления вина заливаем в сковороду бальзамический уксус, а также добавляем соль и перец.
Полностью выпариваем жидкость из сковороды.
Делаем соус песто: для этого в блендере доводим до однородности базилик, зубчик часнику, кедрові горіхи, пармезан, сок четверти лимона и 150 мл оливкової олії. Солимо і перчимо до смаку.
тісто, тим часом, уже немного поднимется. Его нужно еще раз обмять и оставить еще минут на 30.
На присыпанной мукой поверхности слегка раскатываем наше тесто (это можно будет сделать даже руками — такое эластичное будет тесто). Кладем тесто на присыпанный мукой противень. Смазываем тесто соусом песто, затем выкладываем грибную начинку, а также по всей площади равномерно распределяем несколько шариков рикотты. випікаємо 10 хвилин при 250 градусах.
Незвичайна піца готова!
Подібні рецепти
Фруктовий салат з йогуртом
Для приготування тіста використовуємо цельнозерновую борошно, а для начинки пряну гарбуз і яблука. Галета виходить дуже смачна, начинка ароматна і соковита, а основа розсипчаста і ніжна. Спробуйте. опис приготування: Цільнозернових борошно відмінно підходить для приготування галети. Випічка ви...
Бутерброди з печерицями
Ситні й ароматні грибочки підійдуть як на повсякденний вечерю, так і для святкового застілля. Продукти цілком звичайні, а блюдо дуже оригінальне. опис приготування: Бутерброди з печерицями будемо запікати в духовці. Тому включите її заздалегідь розігріватися, а тим часом обсмажте порізані цибу...
Cвініна з печерицями на сковороді
Cвініна з печерицями на сковороді чудова тим, що готувати ми її будемо легко і досить швидко. Для цієї страви нам знадобиться свинячий ошийок, печериці, цибуля, зелень і трохи терпіння. опис приготування: Свинина з печерицями на сковороді пречудове блюдо для всієї родини. Свинина приготована т...
Дієтичний грибний суп з печерицями
Грибний суп по традиції готують або сирним або простим, вода. Я готую з додаванням томата. Суп виходить смачним і наваристим. опис приготування: Поставте варитися картоплю. На сковороді зробіть зажарку з цибулі і моркви. Додаємо зажарку в бульйон, до неї - печериці. Варимо все до готовності. ...
Бутерброди з печерицями та сиром
Скажу вам чесно, після таких бутербродів з печерицями та сиром ви навряд чи захочете їсти щось ще, адже вони виходять неймовірно ситними, і їх можна приготувати навіть замість обіду або вечері. опис приготування: Є багато різних поєднань продуктів для бутербродів, деякі, наприклад, воліють їст...