Рецепт Цільнозерновий галета
Для приготування тіста використовуємо цельнозерновую борошно, а для начинки пряну гарбуз і яблука. Галета виходить дуже смачна, начинка ароматна і соковита, а основа розсипчаста і ніжна. Спробуйте.
опис приготування:
Цільнозернових борошно відмінно підходить для приготування галети. Випічка виходить розсипчастою, смачною і корисною. Гарбуз беріть солодку і смачну, а яблука з кислинкою. Кількість цукру на свій смак корегуйте. Гарбуз у мене солодка, тому використовую 3-4 столові ложки цукру.
- борошно цільнозернове— 200 грам
- Вершкове масло— 70 грам
- цукор— 3-4 Ст. ложок
- настоянка— 50 мілілітрів
- гарбуз— 1 часточка
- яблука— 3 штуки
- горіхи волоські— 5-7 штук
- обкладинка— 1 Чайна ложка
- Імбир сухий мелений— 0,5 чайних ложки
У миску кладемо 50 гр вершкового масла і додаємо ложку цукру.
наливаємо настойку.
Можна використовувати коньяк або інший міцний алкоголь з приємним запахом. У мене домашня ягідна настоянка.
Вміст миски трохи підігріваємо і добре перемішуємо.
Борошно насипаємо порціями. Перемішуємо і підсипає ще, якщо потрібно. Йде близько склянки (250 мл) цільнозерновий борошна.
Замішуємо м'яке тісто і залишаємо його в мисці.
готуємо начинку. На сковорідку кладемо 20 гр вершкового масла, потім насипаємо імбир і корицю. Ставимо на вогонь.
Тыкву чистим, ріжемо шматочками і висипаємо в сковорідку.
Додаємо цукор і перемішуємо. Готуємо на малому вогні близько 10-12 хвилин.
Поки готується гарбуз, займемося тестом. Кладемо грудку тіста на пергамент, потім надаємо йому форму кола і далі розгортаємо качалкою до товщини 2 мм.
У готову гарбуз додаємо нарізані шматочками яблука і колоті горіхи. все перемішуємо.
На тісто викладаємо начинку.
Краї тесту піднімаємо і загортаємо на начинку.
Запікаємо при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.
Цільнозерновий галета з пряної гарбузом і яблуками готова. Пригощайтеся!
Подібні рецепти
«осіння» вівсяна галета з гарбузом
Якщо класична піца вам подобається, то і цільнозернових піца з печерицями та рікоттою обов'язково повинна припасти до смаку. Дуже цікаве поєднання продуктів. рекомендую! опис приготування: Усім шанувальникам італійської піци присвячується! Цільнозерновий піца з печерицями та рікоттою — це біль...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...