Рецепт Соус а-ля Болоньєзе
Болоньєзе - це соус з м'ясного фаршу з томатами. Ідеальне доповнення до локшині і всім видам макаронних виробів. Ситний і простий у приготуванні. дивіться, як приготувати соус а-ля Болоньєзе.
опис приготування:
Соус а ля болоньєзе подають зі спагеті або іншими видами макаронних виробів. Його часто використовують для начинки лазаньї або для пасти.
Я б його назвала італійської інтерпретацією макаронів по-флотськи.
він соковитий, ситний і дуже смачний. Приготування соусу не займе зайвих сил і часу.
В ідеалі готову страву потрібно посипати сиром і прикрасити листочками базиліка.
Смачного!
- фарш курячий— 200 грам
- помідор— 2 штуки
- цибуля— 0,5 штуки
- часник— 1 зубчик
- сіль, перець— За смаком
- масло рослинне— 1 Ст. ложка
Обдайте окропом помідори і зніміть шкірку. Наріжте помідори невеликими кубиками.
На прогріту сковороду з маслом додайте фарш. Обсмажте його кілька хвилин. Потім додайте цибулю і підсмажте ще 1-2 хвилини. Додайте помідори і тушкуйте, поки соус не буде однорідним. Можна додати ложку томатної пасти для кольору. Присолите соус і приберіть з вогню.
Додайте в соус дрібно подробленний часник.
Подібні рецепти
Справжній соус «Болоньєзе»
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...