Рецепт Соус а-ля Болоньєзе

Рецепт Соус а-ля Болоньєзе
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Болоньєзе - це соус з м'ясного фаршу з томатами. Ідеальне доповнення до локшині і всім видам макаронних виробів. Ситний і простий у приготуванні. дивіться, як приготувати соус а-ля Болоньєзе.

опис приготування:

Соус а ля болоньєзе подають зі спагеті або іншими видами макаронних виробів. Його часто використовують для начинки лазаньї або для пасти.

Я б його назвала італійської інтерпретацією макаронів по-флотськи.

він соковитий, ситний і дуже смачний. Приготування соусу не займе зайвих сил і часу.

В ідеалі готову страву потрібно посипати сиром і прикрасити листочками базиліка.

Смачного!

  • фарш курячий— 200 грам
  • помідор— 2 штуки
  • цибуля— 0,5 штуки
  • часник— 1 зубчик
  • сіль, перець— За смаком
  • масло рослинне— 1 Ст. ложка
Соус а-ля Болоньєзе - фото крок 1 Дрібно наріжте цибулю. Чим дрібніше шматочки,тим смачніше і однорідний буде соус.

Соус а-ля Болоньєзе - фото крок 2 Обдайте окропом помідори і зніміть шкірку. Наріжте помідори невеликими кубиками.

Соус а-ля Болоньєзе - фото крок 3 На прогріту сковороду з маслом додайте фарш. Обсмажте його кілька хвилин. Потім додайте цибулю і підсмажте ще 1-2 хвилини. Додайте помідори і тушкуйте, поки соус не буде однорідним. Можна додати ложку томатної пасти для кольору. Присолите соус і приберіть з вогню.
Додайте в соус дрібно подробленний часник.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Справжній соус «Болоньєзе»

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...