Рецепт Cвіние реберця з підливою

Рецепт Cвіние реберця з підливою
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Щоб урізноманітнити щоденне меню, спробуйте використовувати цей простий рецепт свинячих реберець з підливою на основі червоного вина. Це дивно соковите і дуже оригінальне блюдо.

опис приготування:

Спробуйте приготувати ці свинячі реберця з підливою в домашніх умовах, і ви здивуєтеся, що навіть не уявляли, яким соковитим і смачним може бути м'ясо. Вино ідеально доповнює смак ребер і надає їм приголомшливий аромат.

  • реберця— 700-800 грам
  • Червоне сухе вино— 500 мілілітрів
  • часник— 4-6 зубчиків
  • цибулина— 1 штука
  • стебло селери— 1-2 штук
  • морква— 1-2 штук
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • бульйон— 1 літр
  • свіжа зелень— 1 щіпка
Cвіние реберця з підливою - фото крок 1 1. З приготуванням маринаду все досить просто. Потрібно підготувати великий і міцний пакет і відправити туди очищену моркву, нарізану невеликими шматочками, селера і цибулю з часником. Викласти вимиті і обсушені ребра, залити червоним сухим вином.

Cвіние реберця з підливою - фото крок 2 2. Зверху додати лавровий лист, щільно зав'язати пакет. Відправити його в холодильник на 10-12 годин, щоб м'ясо як слід промаринувалося. Овочі в рецепті приготування свинячих реберець з підливою можна використовувати і інші за смаком.

Cвіние реберця з підливою - фото крок 3 3. Акуратно розв'язати пакет і викласти ребра на паперову серветку. Підсолити і поперчити їх на смак з усіх боків.

Cвіние реберця з підливою - фото крок 4 4. На сковороді розігріти трохи рослинного масла і обсмажити ребра на сильному вогні близько 3 хвилин.

Cвіние реберця з підливою - фото крок 5 5. Потім перекласти їх на деко, накрити фольгою і відправити в розігріту духовку мінімум на 1 час.

Cвіние реберця з підливою - фото крок 6 6. Маринад процідити через друшляк, відокремивши овочі від вина. Викласти овочі на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла, обсмажити пару хвилин. Потім перекласти в жароміцний посуд з кришкою.

Cвіние реберця з підливою - фото крок 7 7. Додати до овочів томатну пасту, сіль і перець за смаком. Влити бульйон і трохи маринаду. Довести до кипіння на вогні.

Cвіние реберця з підливою - фото крок 8 8. Накрити посуд фольгою, а потім кришкою. Томити на мінімальному вогні, але найкраще відправити в духовку. Чим довше буде готуватися, тим ніжніше і соковитіше будуть свинячі реберця з підливою в домашніх умовах.

Cвіние реберця з підливою - фото крок 9 9. Готові ребра полити підливою і подавати з улюбленим гарніром, присипавши свіжою зеленню.

Подібні рецепти

Cвіние вушка смажені з цибулею

Паста з козячим сиром і помідорами

Cвіние вушка смажені з цибулею — простий у приготуванні салат. Лук ми подамо синій, свіжий, а також додамо шпинату, щоб він пов'язав всі інгредієнти в єдине ціле. Вуха відварити і обсмажити на маслі. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка смажені з цибулею? 1. Вуха треба ретельно почи...

Cвіние вушка по-корейськи

Cвіние вушка по-корейськи

Cвіние вушка по-корейськи — відмінна закуска на всі випадки життя: і з друзями під пиво, і на фуршет, і просто поласувати під фільм або передачу. страва — бюджетне і смачне. Спробуйте! опис приготування: Як приготувати свинячі вушка по-корейськи? 1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в каст...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...