Рецепт Cвіние реберця з підливою
Щоб урізноманітнити щоденне меню, спробуйте використовувати цей простий рецепт свинячих реберець з підливою на основі червоного вина. Це дивно соковите і дуже оригінальне блюдо.
опис приготування:
Спробуйте приготувати ці свинячі реберця з підливою в домашніх умовах, і ви здивуєтеся, що навіть не уявляли, яким соковитим і смачним може бути м'ясо. Вино ідеально доповнює смак ребер і надає їм приголомшливий аромат.
- реберця— 700-800 грам
- Червоне сухе вино— 500 мілілітрів
- часник— 4-6 зубчиків
- цибулина— 1 штука
- стебло селери— 1-2 штук
- морква— 1-2 штук
- Лавровий лист— 1 штука
- Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- бульйон— 1 літр
- свіжа зелень— 1 щіпка
2. Зверху додати лавровий лист, щільно зав'язати пакет. Відправити його в холодильник на 10-12 годин, щоб м'ясо як слід промаринувалося. Овочі в рецепті приготування свинячих реберець з підливою можна використовувати і інші за смаком.
3. Акуратно розв'язати пакет і викласти ребра на паперову серветку. Підсолити і поперчити їх на смак з усіх боків.
4. На сковороді розігріти трохи рослинного масла і обсмажити ребра на сильному вогні близько 3 хвилин.
5. Потім перекласти їх на деко, накрити фольгою і відправити в розігріту духовку мінімум на 1 час.
6. Маринад процідити через друшляк, відокремивши овочі від вина. Викласти овочі на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла, обсмажити пару хвилин. Потім перекласти в жароміцний посуд з кришкою.
7. Додати до овочів томатну пасту, сіль і перець за смаком. Влити бульйон і трохи маринаду. Довести до кипіння на вогні.
8. Накрити посуд фольгою, а потім кришкою. Томити на мінімальному вогні, але найкраще відправити в духовку. Чим довше буде готуватися, тим ніжніше і соковитіше будуть свинячі реберця з підливою в домашніх умовах.
9. Готові ребра полити підливою і подавати з улюбленим гарніром, присипавши свіжою зеленню.
Подібні рецепти
Паста з козячим сиром і помідорами
Cвіние вушка смажені з цибулею — простий у приготуванні салат. Лук ми подамо синій, свіжий, а також додамо шпинату, щоб він пов'язав всі інгредієнти в єдине ціле. Вуха відварити і обсмажити на маслі. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка смажені з цибулею? 1. Вуха треба ретельно почи...
Cвіние вушка по-корейськи
Cвіние вушка по-корейськи — відмінна закуска на всі випадки життя: і з друзями під пиво, і на фуршет, і просто поласувати під фільм або передачу. страва — бюджетне і смачне. Спробуйте! опис приготування: Як приготувати свинячі вушка по-корейськи? 1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в каст...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...