Рецепт Cвіние вушка смажені з цибулею

Рецепт Cвіние вушка смажені з цибулею
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Cвіние вушка смажені з цибулею — простий у приготуванні салат. Лук ми подамо синій, свіжий, а також додамо шпинату, щоб він пов'язав всі інгредієнти в єдине ціле. Вуха відварити і обсмажити на маслі.

опис приготування:

Як приготувати свинячі вушка смажені з цибулею?

1. Вуха треба ретельно почистити і гарненько вимити.

2. Оброблені вуха викладіть в каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння. Потім вогонь понизьте (вода повинна слабо кипіти) і варіть протягом двох годин. Стріляйте пінку. В кінці варіння додайте лавровий лист. Готові вушка остудіть прямо в бульйоні. Потім витягніть і дайте їм стекти.

3. Вуха наріжте тонкими смужками, приправити сіллю, поперчіть.

4. У сковороді нагрійте 5 ложок рослинного масла. Викладіть вушка і, постійно помішуючи, обсмажте.

5. Цибулину почистіть і наріжте тонкими півкільцями.

6. Шпинат і петрушку промийте і просушіть паперовим рушником. Шпинат наріжте або порвіть. Петрушку іщмельчіте ножем.

7. Остигнули обсмажені вушка викладіть в глибоку миску, додайте зелень, цибуля, рослинна олія, сіль, перець, якщо бажаєте, лимонного соку. перемішайте.

Свинячі вушка смажені з цибулею готові!

Смачного!

  • свинячі вушка— 4 штуки
  • цибулина синя— 1 штука
  • сіль, перець— За смаком
  • Масло рослинне— 7-9 Ст. ложок
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • шпинат, пучок— 1 штука
  • петрушка— — За смаком
Як приготувати свинячі вушка смажені з цибулею?

1. Вуха треба ретельно почистити і гарненько вимити.

2. Оброблені вуха викладіть в каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння. Потім вогонь понизьте (вода повинна слабо кипіти) і варіть протягом двох годин. Стріляйте пінку. В кінці варіння додайте лавровий лист. Готові вушка остудіть прямо в бульйоні. Потім витягніть і дайте їм стекти.

3. Вуха наріжте тонкими смужками, приправити сіллю, поперчіть.

4. У сковороді нагрійте 5 ложок рослинного масла. Викладіть вушка і, постійно помішуючи, обсмажте.

5. Цибулину почистіть і наріжте тонкими півкільцями.

6. Шпинат і петрушку промийте і просушіть паперовим рушником. Шпинат наріжте або порвіть. Петрушку іщмельчіте ножем.

7. Остигнули обсмажені вушка викладіть в глибоку миску, додайте зелень, цибуля, рослинна олія, сіль, перець, якщо бажаєте, лимонного соку. перемішайте.

Свинячі вушка смажені з цибулею готові!

Смачного!

Подібні рецепти

Cвіние вушка по-корейськи

Коржі з заварного тіста

Cвіние вушка по-корейськи — відмінна закуска на всі випадки життя: і з друзями під пиво, і на фуршет, і просто поласувати під фільм або передачу. страва — бюджетне і смачне. Спробуйте! опис приготування: Як приготувати свинячі вушка по-корейськи? 1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в каст...

Cвіние реберця з підливою

Cвіние реберця з підливою

Щоб урізноманітнити щоденне меню, спробуйте використовувати цей простий рецепт свинячих реберець з підливою на основі червоного вина. Це дивно соковите і дуже оригінальне блюдо. опис приготування: Спробуйте приготувати ці свинячі реберця з підливою в домашніх умовах, і ви здивуєтеся, що навіть...

Бутерброди з ковбасою смажені

Бутерброди з ковбасою смажені

Будемо готувати бутерброди з ковбасою смажені на сковорідці з сиром. Я стала використовувати цей рецепт після трагічної поломки нашої мікрохвильовки. І мені здається, бутерброди стали набагато смачніше! опис приготування: Готуються бутерброди з ковбасою смажені дуже просто. мабуть, готувати га...

Курчата смажені

Курчата смажені

Рецепт приготування смажених курчат. опис приготування: Смажених курчат добре подавати з розсипчастим вареним рисом, помідорами, маринованою цибулею і томатним соусом. приготування: Розділити курчат на 2 частини і злегка відбити. Змішати в мисці сіль, перець, терту моркву, подрібнену петрушку ...

Диву з зеленою цибулею

Диву з зеленою цибулею

диву — коржі з прісного тіста з великою кількістю начинки. Диву готують з сиром, картоплею, грибами, м'ясним фаршем або з різноманітною зеленню. Спробуйте начинку із зеленої цибулі. опис приготування: Тісто для диву, обов'язково, треба розкачати тонко, тоді смак випічки буде краще. Начинка в о...