Рецепт Cвіние вушка по-корейськи
Cвіние вушка по-корейськи — відмінна закуска на всі випадки життя: і з друзями під пиво, і на фуршет, і просто поласувати під фільм або передачу. страва — бюджетне і смачне. Спробуйте!
опис приготування:
Як приготувати свинячі вушка по-корейськи?
1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в каструлю, залийте водою і варіть до м'якості, періодично помішуючи, щоб не прилипали до дна.
2. Готові свинячі вушка треба добре промити під проточною водою.
3. Вушка просушіть паперовим рушником або викладіть в друшляк, щоб стекла вода.
4. Далі треба порізати вуха уздовж тонкими смужками. Нарізані вушка викладіть в глибоку миску.
5. Посипте вушка цукром, сіллю, додайте мелений коріандр, оцет, соєвий соус, рослинна олія. Гарненько перемішайте руками.
6. Часник очистіть і дрібно наріжте ножем.
7. Посипте вушка нарізаним часником і перемішайте.
8. Залиште вушка на годинку-другу помаринувати.
9. Подавайте в глибокій мисці охолодженими.
Свинячі вушка по-корейськи готові!
Смачного!
- свинячі вушка— 8 штук
- часник— 2-3 зубчиків
- Масло рослинне— 3 Ст. ложки
- Коріанд мелений— 1 Чайна ложка
- цукор— 1/2 чайних ложки
- Соєвий соус— 4 Ст. ложки
- Оцет 70-проц. — 2 чайних ложки
- сіль— За смаком
1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в каструлю, залийте водою і варіть до м'якості, періодично помішуючи, щоб не прилипали до дна.
2. Готові свинячі вушка треба добре промити під проточною водою.
3. Вушка просушіть паперовим рушником або викладіть в друшляк, щоб стекла вода.
4. Далі треба порізати вуха уздовж тонкими смужками. Нарізані вушка викладіть в глибоку миску.
5. Посипте вушка цукром, сіллю, додайте мелений коріандр, оцет, соєвий соус, рослинна олія. Гарненько перемішайте руками.
6. Часник очистіть і дрібно наріжте ножем.
7. Посипте вушка нарізаним часником і перемішайте.
8. Залиште вушка на годинку-другу помаринувати.
9. Подавайте в глибокій мисці охолодженими.
Свинячі вушка по-корейськи готові!
Смачного!
Подібні рецепти
Грибні «вушка»
Cвіние вушка смажені з цибулею — простий у приготуванні салат. Лук ми подамо синій, свіжий, а також додамо шпинату, щоб він пов'язав всі інгредієнти в єдине ціле. Вуха відварити і обсмажити на маслі. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка смажені з цибулею? 1. Вуха треба ретельно почи...
Cвіние реберця з підливою
Щоб урізноманітнити щоденне меню, спробуйте використовувати цей простий рецепт свинячих реберець з підливою на основі червоного вина. Це дивно соковите і дуже оригінальне блюдо. опис приготування: Спробуйте приготувати ці свинячі реберця з підливою в домашніх умовах, і ви здивуєтеся, що навіть...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...