Рецепт Буріто з телятиною рисом і квасолею

Рецепт Буріто з телятиною рисом і квасолею
Кількість порцій: 4 порції Час приготування: 1 г. 0 хв.
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо.

опис приготування:

Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом на прісної пшеничного коржі ... Окремо хочу сказати про мексиканського сирі. Найбільш популярні сорти - Котіха, kuezo, тахо. Якщо в інших країнах сири випускаються на заводах, то в Мексиці ситуація інша. Левова частка припадає на домашні сироварні. Тому в кожній родині є свої фірмові рецепти популярних сортів. Але на прилавках наших магазинів не знайти мексиканські сири і тому використовуємо в цьому рецепті сир на свій вибір. Так само і з м'ясом. Хто любить курку або свинину, будь ласка готуйте з цим м'ясом. А ось сам соус раджу приготувати за рецептом, тут все в тему: і сік апельсина, і соєвий соус, і все інше. Буріто смачне і дуже ситне. Інгредієнтів дано на 4 порції, я готувала одну. І однієї порції вистачило на дві персони.

  • телятина— 450-500 грам
  • Мал— 4  Ст. ложки(варений )
  • Braai— 3 штуки
  • рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • кукурудзяний крохмаль— 3 Ст. ложки
  • мука— 2  Ст. ложки(рисова)
  • сік апельсина— 0,5 склянки
  • соєвий соус— 1/3 склянки
  • оцет— 1/4 склянки(рисовий )
  • Херес— 1/4 склянки
  • кунжутну олію— 1 Ст. ложка
  • перець чилі— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • корінь імбиру— 2 Ст. ложки(на дрібну тертку )
  • цедра апельсина— 1 Чайна ложка(на дрібну тертку )
  • квасоля варена— 1 Склянка
  • сир мексиканський— 2 склянки(Терк )
  • Зелена цибуля— 2 штуки
  • соус гострий— За смаком
  • майонез— За смаком
Буріто з телятиною рисом і квасолею - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти. Коржик для буріто можна купити готову в магазині або самим приготувати заздалегідь тісто і залишити його при кімнатній температурі хвилин на 30. Квасоля заздалегідь зваріть до готовності або використовуйте консервовану без рідини.

Буріто з телятиною рисом і квасолею - фото крок 2 Зварити рис в підсоленій воді, нарізати кінзу і змішати з рисом, поки відставити. М'ясо нарізати на кубики 2 з 3 см (приблизно). М'ясо посолити і поперчити, перемішати.

Буріто з телятиною рисом і квасолею - фото крок 3 готуємо соус. У мисці змішати апельсиновий сік, соєвий соус, рисовий оцет, шеррі, кунжутну олію. перемішати. беремо 1 ст.ложку соусу, заливаємо м'ясо.

Буріто з телятиною рисом і квасолею - фото крок 4 М'ясо перемішати з соусом, висипати суміш борошна з крохмалем. перемішати, щоб кожен шматочок вкрився сумішшю.

Буріто з телятиною рисом і квасолею - фото крок 5 Розігріти рослинне масло на сковороді і смажити м'ясо 1-2 хвилини. М'ясо поки відставити.

Буріто з телятиною рисом і квасолею - фото крок 6 На терку подрібнити корінь імбиру, часник, зняти цедру апельсина, нарізати перець чилі.

Буріто з телятиною рисом і квасолею - фото крок 7 У сотейнику розігріти олію, висипати перець чилі, часник і імбир, перемішати і готувати одну хвилину.

Буріто з телятиною рисом і квасолею - фото крок 8 Вилити соус, що залишився, довести до кипіння, відразу зменшити вогонь і тушкувати без кришки хвилин 5-7. Соус повинен трохи загуснути.

Буріто з телятиною рисом і квасолею - фото крок 9 Тепер висипати м'ясо і цедру апельсина, готуємо ще пару хвилин. Зняти з плити.

Буріто з телятиною рисом і квасолею - фото крок 10 Коржик я готувала сама. для 4-6 коржів знадобиться 125 г борошна, 1/4 склянка води, дрібка солі, 2 ст.ложки рослинного масла. Замісити тісто. через 30 хвилин розрізати на кілька частин, припудрити стіл борошном і розкачати кожен коржик в тонкий пласт. Нагріти чавунну сковороду і викласти корж. Вогонь одразу зменшити. Смажити до рум'яної скоринки одну сторону. Коржик перевернути і посипати сиром.

Буріто з телятиною рисом і квасолею - фото крок 11 Слідом розкласти рис.

Буріто з телятиною рисом і квасолею - фото крок 12 І квасоля.

Буріто з телятиною рисом і квасолею - фото крок 13 Перекласти корж на дошку, кладемо м'ясо, поливаємо соусом.

Буріто з телятиною рисом і квасолею - фото крок 14 Посипати зеленою цибулею.

Буріто з телятиною рисом і квасолею - фото крок 15 І завершуємо майонезом і гострим соусом (на ваш смак). Згорнути в рулет.

Буріто з телятиною рисом і квасолею - фото крок 16 І відразу подавати.

Буріто з телятиною рисом і квасолею - фото крок 17 Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з грибами на сніданок

Рагу овочеве з телятиною

Такий рецепт відмінно підійде для тих, хто любить експериментувати, адже тут ви дізнаєтеся, як приготувати буріто з грибами на сніданок. Це ситний сніданок з безліччю можливих начинок. опис приготування: приготувати смачний, ситний і корисний сніданок можна за 10 хвилин, і буріто з грибами - т...

Буріто з куркою

Буріто з куркою

Рецепт приготування буріто з куркою, перцевим соусом, блакитним сиром, беконом, вареними яйцями, сиром Чеддер, салатом Ромен і помідорами. опис приготування: Буріто - мексиканське блюдо з м'якою пшеничного коржі (тортильи) з різноманітною начинкою (це можуть бути м'ясо, овочі, салат, сир і т.д...

Буріто

Буріто

До вашої уваги — рецепт приготування буріто, популярного мексиканського м'ясної страви. Не бійтеся незнайомого назви — блюдо готується дуже просто і швидко, розбереться кожен. опис приготування: За своєю суттю, буріто — це популярне мексиканське блюдо, яке складається з тортильи (пшеничного ко...

Бурито з яловичиною та квасолею

Бурито з яловичиною та квасолею

Рецепт приготування буріто з яловичиною, цибулею, мексиканським соусом, смаженою квасолею і сиром Чеддер. опис приготування: Відчуйте всю принадність мексиканської кухні! Бурито готується всього за 15 хвилин, а варіант начинок для буріто досить різноманітний: мексиканський рис, крем, гуакамоле...

Чанахи з квасолею і грибами

Чанахи з квасолею і грибами

Смачна страва. клопітка, але дуже смачне і гостреньке. опис приготування: Приготуйте горщики, овочі і улюблене м'ясо. Чанахі можна подати як в будні, так і на свято! печериці— 150 грам Куряче м'ясо— 500 грам Рослинна олія— 50 мілілітрів Цибуля ріпчаста— 3 штуки морква велика— 1 штука Картопл...