Рецепт Десерт з полуниці і ревеню
Шар тушкованого ревеню, шар полуниці і пісочної крихти зверху. Ви побачите, що смак ревеню дуже добре поєднується з полуницею.
кількість порцій: 6
- тушкований ревінь— 250 грам
- полуниця— 300 грам
- вершкове масло— 100 грам
- цукрова пудра— 100 грам
- мука— 75 грам
- мигдаль— 75 грам
Полуницю розрізати на 4 частини і розкласти над ревенем.
Розігріти духовку до 200 ° С.
Зробити пісочне тісто з 100 г вершкового масла, 100 г цукрової пудри, 75 г борошна і 75 г мигдалю.
І розкришити зверху полуниці.
Випікати до тих пір, поки сік полуниці не почне показуватися з-під крихти. (близько 30 хвилин).
Найкраще їсти його теплим.
Подібні рецепти
Варення з ревеню і полуниці
Рецепт приготування смачного десерту з рису і полуниці. опис приготування: Закип'ятити молоко в невеликій каструльці. Засипати рис в молоко і варити на слабкому вогні протягом 30 хвилин. Додати цукор, ванільний цукор і кокосовий лікер, потім перемішати і остудити. промити полуницю, відкласти 1...
Дієтичний десерт з полуниці
Готую такий десерт тільки в сезон, тому як саме з цією, а не замороженої або зимової полуниці виходить справжня смакота. розповім, як приготувати дієтичний десерт з полуниці. опис приготування: Готову страву виходить в міру солодким, воно добре освіжає і насичує. Поєднання сирної маси і полуни...
Джем з полуниці
Нарешті настав довгоочікуваний сезон полуниці! Це відмінний привід поласувати чудовою ягодою і приготувати з неї смачні і корисні консервації. У вас вийде близько 2 l полуничне варення. опис приготування: Джем з полуниці ідеально поєднується з скибочкою свіжоспеченого хліба з маслом. Замість ц...
Десерт з суниці
сира суниця — ягода надзвичайно корисна, проте багато її не з'їси. Тому пропоную поласувати і приготувати собі десерт з суниці — смачний спосіб наситити організм вітамінами. опис приготування: 1. Ягоди суниці перебрати, вимити і дати їм обсохнути. 2. У мисочці міксером збиваємо два охолоджених...
Десерт «Ніженка»
В даному рецепті можна експериментувати з різними начинками і кожен раз він буде купувати різний смак! кількість порцій: 6 молоко— 2 склянки(для желе + 250 мл. для млинців) цукор— 0,5 склянки(Містраль + 1 ст. в млинці) желатин— 15 грам(для желе) ванільний цукор— 1 грам(пакетик) яйця— 2 штуки(в...