Рецепт Булочки-сердечка з цукром
м'які, ніжні і дуже смачні булочки-плюшки дуже подобаються дітям, та й дорослі не відмовляться від такої випічки. Тому пропоную вам відмінний рецепт на цю тему.
опис приготування:
Булочки-сердечка з цукром кожен з нас пам'ятає ще з дитинства. Комусь із нас щастило, маючи бабусь, які вміли все. А хтось купував випічку в булочній. Спробуйте самі спекти такі плюшки і порадувати своїх близьких смачною домашньою випічкою. Це зовсім нескладно, повірте. Неповторний запах випічки наповнить ваш будинок і, я впевнена, перша партія булочок зникне зі столу за лічені хвилини. Я розповім вам, як приготувати булочки-сердечка з цукром, все детально можна подивитися на фото. приступаємо!
- вода— 100 мілілітрів(тепла)
- дріжджі— 7 грам(сухі)
- цукор— 2 Ст. ложки(в тісто)
- яйця— 2 штуки
- Вершкове масло— 70 грам(розтоплене)
- молоко— 70 мілілітрів
- сіль— 1 щіпка
- борошно— 450 грам
- цукор— 1/2 склянки(для посыпки)
- Вершкове масло— 60 грам(розтоплене, для змазування булочок)
Перед тим як почати робити майбутні булочки, ще разок вимісити тісто. Потім розділимо його на невеликі частини (у мене вийшло 8), розгортаємо. Змащуємо кожну частину розтопленим вершковим маслом і посипаємо цукром.
Бажано цукром мало не досипати по краях, інакше тісто може погано скріплюватися. загортаємо корж, посипану сухарями, в рулетик, защипуємо краю тесту.
Складаємо рулетик навпіл і з'єднуємо краю.
розрізаємо тісто, як на фото.
І розправляємо вийшло сердечко.
Викладаємо булочки-сердечка в форму для запікання, яку попередньо застилає папером для випічки або фольгою. Випікаємо протягом 25 хвилин при 180 градусах.
Як тільки булочки будуть готові, дістаньте їх з духовки. Можна остудити їх, накривши мокрим (але обов'язково добре віджатим) рушником. Це дозволить готової випічки довше залишатися м'якою.
Подібні рецепти
Малосольні огірки за 2 годину
Що ви скажете щодо ситної закуски, якої навіть можна наїстися в обід? Я завжди любила такі страви, коли не хочеться перевантажувати шлунок днем. А ще такі варіанти підходять для святкового столу. опис приготування: Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати булочки з сиром і шинкою. Тільки не ...
Булочки з ванільною глазур'ю
Рецепт приготування ароматних булочок з глазур'ю з молока, ванілі і цукрової пудри. опис приготування: Приготування цієї хрусткою випічки не займе у вас багато часу. борошна— 3 склянки цукру— 2/3 склянки розпушувача— 5 чайних ложок солі— 1/4 чайних ложки палички несолоного вершкового масла...
Булочки з сиром з дріжджового тіста
Булочки з сиром з дріжджового тіста в домашніх умовах приготувати однозначно треба! Вони майже такі ж, як продають в кафе і супермаркетах. Ось тільки свіже і смачніше — адже це своїми руками! опис приготування: Цей рецепт приготування булочок із сиром з дріжджового тіста мені розповіла мама, а...
Булочки з яблуками і сиром Чеддер
Рецепт приготування булочок з шматочками яблук, гострим сиром Чеддер і вершками. опис приготування: Булочки добре подавати з теплим яблучним сидром. яблука— 2 штуки(450 г) цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1/2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла— 6 Ст. ложок жирних вершків— 1/4 с...
Булочки з шпинатом
Рецепт приготування міні-булочок зі шпинатом, часником, сиром Пармезан і сиром Моцарелла. опис приготування: Пишні булочки зі шпинатом - відмінна випічка для вихідного дня. замороженого тіста для французького хліба— 350 грам оливкового масла— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик вершкового сиру— 90...