Рецепт Булочки з ванільною глазур'ю

Рецепт Булочки з ванільною глазур'ю
Кількість порцій: 14 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування ароматних булочок з глазур'ю з молока, ванілі і цукрової пудри.

опис приготування:

Приготування цієї хрусткою випічки не займе у вас багато часу.

  • борошна— 3 склянки
  • цукру— 2/3 склянки
  • розпушувача— 5 чайних ложок
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • палички несолоного вершкового масла— 2 штуки
  • яйце— 1 штука
  • вершків— 3/4 склянки
  • стручка ванили— 2 штуки
  • для глазурі: цукрової пудри— 3 склянки
  • стручок ванілі— 1 штука
  • солі— 1 щіпка
Булочки з ванільною глазур'ю - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Вискобліть ваніль з стручка і висипати на вершки. залишити на 15 хвилин.

Булочки з ванільною глазур'ю - фото крок 2 2. Просіяти разом борошно, 2/3 склянки цукру, розпушувач і сіль. Нарізати вершкове масло ножем і перемішати з борошняної сумішшю, поки маса не буде нагадувати крихти.

Булочки з ванільною глазур'ю - фото крок 3 3. Змішати ванільний крем з яйцем, потім з'єднати з борошняної сумішшю. Обережно перемішати виделкою.

Булочки з ванільною глазур'ю - фото крок 4 4. Викласти тісто на посипаній борошном поверхні і розкачати в прямокутник товщиною близько 1 см. Ножем розрізати тісто на 12 симетричних квадратів або прямокутників. Далі розрізати кожен квадрат або прямокутник по діагоналі на трикутник.

Булочки з ванільною глазур'ю - фото крок 5 5. Викласти булочки на пергамент і випікати протягом 18 хвилин, до золотистого кольору.
Дати охолонути протягом 15 хвилин навпаки, потім викласти на стійку і дати повністю охолонути.

Булочки з ванільною глазур'ю - фото крок 6 6. Щоб зробити глазур, витягти ваніль з стручка. Додати в молоко, дати постояти деякий час. Змішати цукрову пудру з ванільним молоком. Додати ще цукрову пудру або молоко при необхідності. Збити до однорідної маси.

Булочки з ванільною глазур'ю - фото крок 7 7. Занурити кожен трикутник в глазур, викласти на пергаментний папір або стійку на півгодини, поки глазур не застигне.

Подібні рецепти

Швидка глазур з крем-сиру для торта

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ю vinkel.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Рецеп...' at line 1

Крем з маскарпоне можна використовувати для прошарку і покриття торта. Після охолодження на такий крем добре наноситься шоколадна глазур. А також таким кремом можна заповнювати тістечка і капкейкі. опис приготування: рецепт, як приготувати крем з крем-сиру для торта, дійсно швидкий і простий. ...

Кольорова глазур для печива

Кольорова глазур для печива

Розповім вам сьогодні, як приготувати кольорову глазур для печива. Це досить простий рецепт, а інгредієнти все є у вільному доступі. впевнена, вам сподобається так прикрашати свою випічку! опис приготування: Розповім вам сьогодні, як приготувати кольорову глазур для печива в домашніх умовах. Ц...

Булочки з яблуками і сиром Чеддер

Булочки з яблуками і сиром Чеддер

Рецепт приготування булочок з шматочками яблук, гострим сиром Чеддер і вершками. опис приготування: Булочки добре подавати з теплим яблучним сидром. яблука— 2 штуки(450 г) цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1/2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла— 6 Ст. ложок жирних вершків— 1/4 с...

Булочки «Соломбальские»

Булочки «Соломбальские»

Потрясающе воздушные, аппетитные домашние булочки в виде цветков, тесто для которых готовится на опаре, что делает готовую выпечку пышной и мягкой. Побалуйте себя и близких свежеиспечёнными булочками! опис приготування: Тесто для таких булочек готовится с добавлением кукурузной муки, при отсут...

Булочки-квіточки

Булочки-квіточки

Із здобного дріжджового тіста можна приготувати булочки у формі квіточок. Така форма буде симпатично виглядати на вашому обідньому столі взимку, нагадуючи про сонячному, тепле літо. опис приготування: Якщо ви знайомі з дріжджовим тестом, то приготувати булочки-квіточки не складе великих трудно...