Рецепт Булочки з ванільною глазур'ю
Рецепт приготування ароматних булочок з глазур'ю з молока, ванілі і цукрової пудри.
опис приготування:
Приготування цієї хрусткою випічки не займе у вас багато часу.
- борошна— 3 склянки
- цукру— 2/3 склянки
- розпушувача— 5 чайних ложок
- солі— 1/4 чайних ложки
- палички несолоного вершкового масла— 2 штуки
- яйце— 1 штука
- вершків— 3/4 склянки
- стручка ванили— 2 штуки
- для глазурі: цукрової пудри— 3 склянки
- стручок ванілі— 1 штука
- солі— 1 щіпка
2. Просіяти разом борошно, 2/3 склянки цукру, розпушувач і сіль. Нарізати вершкове масло ножем і перемішати з борошняної сумішшю, поки маса не буде нагадувати крихти.
3. Змішати ванільний крем з яйцем, потім з'єднати з борошняної сумішшю. Обережно перемішати виделкою.
4. Викласти тісто на посипаній борошном поверхні і розкачати в прямокутник товщиною близько 1 см. Ножем розрізати тісто на 12 симетричних квадратів або прямокутників. Далі розрізати кожен квадрат або прямокутник по діагоналі на трикутник.
5. Викласти булочки на пергамент і випікати протягом 18 хвилин, до золотистого кольору.
Дати охолонути протягом 15 хвилин навпаки, потім викласти на стійку і дати повністю охолонути.
6. Щоб зробити глазур, витягти ваніль з стручка. Додати в молоко, дати постояти деякий час. Змішати цукрову пудру з ванільним молоком. Додати ще цукрову пудру або молоко при необхідності. Збити до однорідної маси.
7. Занурити кожен трикутник в глазур, викласти на пергаментний папір або стійку на півгодини, поки глазур не застигне.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ю vinkel.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Рецеп...' at line 1
Крем з маскарпоне можна використовувати для прошарку і покриття торта. Після охолодження на такий крем добре наноситься шоколадна глазур. А також таким кремом можна заповнювати тістечка і капкейкі. опис приготування: рецепт, як приготувати крем з крем-сиру для торта, дійсно швидкий і простий. ...
Кольорова глазур для печива
Розповім вам сьогодні, як приготувати кольорову глазур для печива. Це досить простий рецепт, а інгредієнти все є у вільному доступі. впевнена, вам сподобається так прикрашати свою випічку! опис приготування: Розповім вам сьогодні, як приготувати кольорову глазур для печива в домашніх умовах. Ц...
Булочки з яблуками і сиром Чеддер
Рецепт приготування булочок з шматочками яблук, гострим сиром Чеддер і вершками. опис приготування: Булочки добре подавати з теплим яблучним сидром. яблука— 2 штуки(450 г) цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1/2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла— 6 Ст. ложок жирних вершків— 1/4 с...
Булочки «Соломбальские»
Потрясающе воздушные, аппетитные домашние булочки в виде цветков, тесто для которых готовится на опаре, что делает готовую выпечку пышной и мягкой. Побалуйте себя и близких свежеиспечёнными булочками! опис приготування: Тесто для таких булочек готовится с добавлением кукурузной муки, при отсут...
Булочки-квіточки
Із здобного дріжджового тіста можна приготувати булочки у формі квіточок. Така форма буде симпатично виглядати на вашому обідньому столі взимку, нагадуючи про сонячному, тепле літо. опис приготування: Якщо ви знайомі з дріжджовим тестом, то приготувати булочки-квіточки не складе великих трудно...