Рецепт Chambella стартерів
Італійська випічка відома своїм смаком і красивим зовнішнім виглядом, тому хочу розповісти, як приготувати чамбеллу на заквасці - італійський хліб, назва якого перекладається як "; бублик ";.
опис приготування:
Хліб з начинкою не є чимось особливим, але навряд чи вам коли-небудь доводилося випікати хліб у формі бублика. Це традиційний італійський хліб, який можна готувати як з начинкою, так і без неї. В даному рецепті пропоную використовувати тертий твердий сир і зелень за смаком, щоб надати хлібу цікавий смак і аромат. Ви можете брати будь-який сир: наприклад, сулугуні, а в якості зелені взяти кріп, петрушку або свіжий базилік. мед, яблучний оцет і оливкове масло роблять цей хліб більш повітряним і ніжним.
- пшеничний стартер— 50 грам
- Пшеничне борошно в / с— 475 грам(125г в закваску, 350г в тісто)
- Вода кімнатної температури— 300 грам(125г в закваску, 175г в тісто)
- Зріла пшеничне закваска— 300 грам(100% вологості)
- Тертий сир— 50 грам
- Сіль з травами— 1 Ст. ложка
- мед— 1 Ст. ложка
- Яблучний оцет— 1 Ст. ложка
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- кріп— За смаком
2. Просійте борошно і місіть тісто протягом 5-ти хвилин на 3-ій швидкості. В кінці замісу додайте оливкову олію і місите до тих пір, поки масло повністю не вбереться в тісто. Перекладіть тісто в змащену маслом миску і округлятимете. Переверніть і вирівняйте поверхню тесту.
3. Накрийте кришкою і залиште на три години при кімнатній температурі. Викладіть тісто на пергамент, присипаний борошном. Акуратно сформуйте руками прямокутник, рівномірно посипте тертим сиром і дрібно нарізаною зеленню.
4. Поверніть рулет і обкрутить його навколо миски, встановленої на пергаменті. Закріпіть краю рулету між собою і накрийте тісто разом з мискою харчовою плівкою. Залиште ще на 1 час.
5. приберіть миску, зробіть надсечкі на хлібі і збризніть водою. Духовку разом з каменем для випічки розігрійте до 200 градусів. випікайте чамбеллу 30-35 хвилин. Повністю остудіть на решітці. Смачного!
Подібні рецепти
Фрікасе з креветок
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...