Рецепт Цибульник

Рецепт Цибульник
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі!

опис приготування:

Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною.

  • Цибуля ріпчаста— 4 штуки
  • борошно— 100 грам
  • сода— 0,5 чайних ложки
  • Оцет 9-проц. або лимонний сік— 1 Чайна ложка(для гасіння соди)
  • яйця— 3 штуки
  • сіль, чорний перець— За смаком
  • Масло рослинне— 50 мілілітрів(для смаження)
Цибульник - фото крок 1 1. Приготуємо продукти для Цибульник.

Цибульник - фото крок 2 2. Лук очищаємо і нарізаємо маленькими кубиками.

Цибульник - фото крок 3 3. Солимо його і даємо постояти пустити сік хвилин 5. Можна пом'яти його трохи руками.

Цибульник - фото крок 4 4. Додаємо перець чорний, сирі яйця, перемішуємо.

Цибульник - фото крок 5 5. Вводь борошно і гашене соду. перемішуємо.

Цибульник - фото крок 6 6. Тісто для смаження готове.

Цибульник - фото крок 7 7. У добре розігріту олію столовою ложкою викладаємо тісто, roza_ker.

Цибульник - фото крок 8 8. перевертаємо, обсмажуємо добре з двох сторін до золотого кольору.

Цибульник - фото крок 9 9. Цибульник готові!

Подібні рецепти

Цибульник львівські

«Удон» томатний

Це гаряча закуска подається зі сметаною. просте, бюджетне, але казково смачне гаряче українське блюдо. опис приготування: Львівські Цибульник готуються з додаванням манної крупи, що надає їм пишність і ніжну текстуру. Цибуля ріпчаста— 4 штуки яйця— 3 штуки Манна крупа— 2 Ст. ложки борошно— ...

Цибульник в Томмот

Цибульник в Томмот

Влітку найчастіше я готую Цибульник в томаті, коли з'являються перші помідори. Спробуйте, це дуже смачно. опис приготування: Томат надаємо особливого смаку цибульним котлет, приємну кислоту і м'якість. Додавайте улюблені трави до тушкованого томату і створюйте нові смаки і аромати. помідори...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...