Рецепт Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі!
опис приготування:
Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною.
- Цибуля ріпчаста— 4 штуки
- борошно— 100 грам
- сода— 0,5 чайних ложки
- Оцет 9-проц. або лимонний сік— 1 Чайна ложка(для гасіння соди)
- яйця— 3 штуки
- сіль, чорний перець— За смаком
- Масло рослинне— 50 мілілітрів(для смаження)
2. Лук очищаємо і нарізаємо маленькими кубиками.
3. Солимо його і даємо постояти пустити сік хвилин 5. Можна пом'яти його трохи руками.
4. Додаємо перець чорний, сирі яйця, перемішуємо.
5. Вводь борошно і гашене соду. перемішуємо.
6. Тісто для смаження готове.
7. У добре розігріту олію столовою ложкою викладаємо тісто, roza_ker.
8. перевертаємо, обсмажуємо добре з двох сторін до золотого кольору.
9. Цибульник готові!
Подібні рецепти
«Удон» томатний
Це гаряча закуска подається зі сметаною. просте, бюджетне, але казково смачне гаряче українське блюдо. опис приготування: Львівські Цибульник готуються з додаванням манної крупи, що надає їм пишність і ніжну текстуру. Цибуля ріпчаста— 4 штуки яйця— 3 штуки Манна крупа— 2 Ст. ложки борошно— ...
Цибульник в Томмот
Влітку найчастіше я готую Цибульник в томаті, коли з'являються перші помідори. Спробуйте, це дуже смачно. опис приготування: Томат надаємо особливого смаку цибульним котлет, приємну кислоту і м'якість. Додавайте улюблені трави до тушкованого томату і створюйте нові смаки і аромати. помідори...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...