Рецепт Цибульник в Томмот
Влітку найчастіше я готую Цибульник в томаті, коли з'являються перші помідори. Спробуйте, це дуже смачно.
опис приготування:
Томат надаємо особливого смаку цибульним котлет, приємну кислоту і м'якість. Додавайте улюблені трави до тушкованого томату і створюйте нові смаки і аромати.
- помідори— 3 штуки(невеликі)
- яйця— 3 штуки
- Цибуля ріпчаста— 4 штуки
- сіль, чорний перець— За смаком
- сода— 1 щіпка
- Масло для смаження— 40 мілілітрів
- борошно— 100 грам
2. Очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно ріжемо.
3. Руками мнем його з сіллю. Додаємо перець чорний мелений. Можна і інші спеції додати.
4. додаємо яйця. перемішуємо.
5. вводимо борошно, я іноді кладу дрібку соди, гашу оцтом, але можна і без соди обійтися.
6. Testo майже. Приступаємо до смаження.
7. Розігріваємо олію на сковороді. Ложкою викладаємо тісто, формуючи коло або овал. roza_ker.
8. Смажимо з обох сторін до золотого кольору.
9. Цибульник готові. Переходимо до томатів.
10. Помідори обшпарюємо окропом, робимо надрізи на шкірці і знімаємо її.
11. Помідори ріжемо дрібно.
12. Відправляємо на сковороду зі столовою ложкою олії рослинного і смажимо з сіллю і спеціями. Я додала пару пучок спеції "; італійські трави ";.
13. tusim, помішуючи, хвилин 6-7. Соус томатний готовий.
14. Розподіліть томати по Цибульник і подавайте до столу теплими. приємного!
Подібні рецепти
Рецепт картоплі в горщиках в духовці
Це гаряча закуска подається зі сметаною. просте, бюджетне, але казково смачне гаряче українське блюдо. опис приготування: Львівські Цибульник готуються з додаванням манної крупи, що надає їм пишність і ніжну текстуру. Цибуля ріпчаста— 4 штуки яйця— 3 штуки Манна крупа— 2 Ст. ложки борошно— ...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...