Рецепт Цибульник в Томмот

Рецепт Цибульник в Томмот
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 35 хв.
Влітку найчастіше я готую Цибульник в томаті, коли з'являються перші помідори. Спробуйте, це дуже смачно.

опис приготування:

Томат надаємо особливого смаку цибульним котлет, приємну кислоту і м'якість. Додавайте улюблені трави до тушкованого томату і створюйте нові смаки і аромати.

  • помідори— 3 штуки(невеликі)
  • яйця— 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 4 штуки
  • сіль, чорний перець— За смаком
  • сода— 1 щіпка
  • Масло для смаження— 40 мілілітрів
  • борошно— 100 грам
Цибульник в Томмот - фото крок 1 1. приготуємо продукти. Помідори можна поки прибрати, вони знадобляться в кінці.

Цибульник в Томмот - фото крок 2 2. Очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно ріжемо.

Цибульник в Томмот - фото крок 3 3. Руками мнем його з сіллю. Додаємо перець чорний мелений. Можна і інші спеції додати.

Цибульник в Томмот - фото крок 4 4. додаємо яйця. перемішуємо.

Цибульник в Томмот - фото крок 5 5. вводимо борошно, я іноді кладу дрібку соди, гашу оцтом, але можна і без соди обійтися.

Цибульник в Томмот - фото крок 6 6. Testo майже. Приступаємо до смаження.

Цибульник в Томмот - фото крок 7 7. Розігріваємо олію на сковороді. Ложкою викладаємо тісто, формуючи коло або овал. roza_ker.

Цибульник в Томмот - фото крок 8 8. Смажимо з обох сторін до золотого кольору.

Цибульник в Томмот - фото крок 9 9. Цибульник готові. Переходимо до томатів.

Цибульник в Томмот - фото крок 10 10. Помідори обшпарюємо окропом, робимо надрізи на шкірці і знімаємо її.

Цибульник в Томмот - фото крок 11 11. Помідори ріжемо дрібно.

Цибульник в Томмот - фото крок 12 12. Відправляємо на сковороду зі столовою ложкою олії рослинного і смажимо з сіллю і спеціями. Я додала пару пучок спеції "; італійські трави ";.

Цибульник в Томмот - фото крок 13 13. tusim, помішуючи, хвилин 6-7. Соус томатний готовий.

Цибульник в Томмот - фото крок 14 14. Розподіліть томати по Цибульник і подавайте до столу теплими. приємного!

Подібні рецепти

Цибульник львівські

Рецепт картоплі в горщиках в духовці

Це гаряча закуска подається зі сметаною. просте, бюджетне, але казково смачне гаряче українське блюдо. опис приготування: Львівські Цибульник готуються з додаванням манної крупи, що надає їм пишність і ніжну текстуру. Цибуля ріпчаста— 4 штуки яйця— 3 штуки Манна крупа— 2 Ст. ложки борошно— ...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...