Рецепт Чай з листя чорної смородини

Рецепт Чай з листя чорної смородини
Кількість порцій: 2 Час приготування: 10 хв.
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених.

опис приготування:

Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ж містять в собі масу корисних речовин і мікроелементів. А можна заварити чай зі свіжим листям, які поки ще є на кущах. У будь-якому випадку це ароматно і смачно. Приготувати дуже просто, детально дивіться в цьому рецепті.

  • Листя чорної смородини— 2 чайних ложки(свіжі або засушені)
  • Чорний чай— 1 Чайна ложка
  • вода— 350-500 мілілітрів(окріп)
Чай з листя чорної смородини - фото крок 1 Свіжі смородинові листя промийте, просушіть або візьміть засушені смородинові листя.

Чай з листя чорної смородини - фото крок 2 Покладіть смородинові листя в чайник для заварки або в френч-прес, всипте чорний чай, залийте окропом.

Чай з листя чорної смородини - фото крок 3 Дайте чаю настоятися 5 хвилин.

Чай з листя чорної смородини - фото крок 4 Наливайте ароматний чай і насолоджуйтеся смаком вже цього літа. До чаю можна подати мед, ягоди смородини, які можна додати прямо в чай. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Чай з листя чорниці

Мармелад з чорної смородини

Вирушаючи до лісу по чорниці, крім ягід, зберіть гілочки з листочками. Листочки можна буде висушити і використовувати для чаю. листя, як і плоди чорниці, мають протизапальний ефект. опис приготування: Листя чорниці зніміть з гілочок, гарненько промийте, викладіть на рушник і залиште сушитися. ...

Чай з листям смородини

Чай з листям смородини

Чай з додаванням листя смородини сповнений ароматів і вітамінів. Такий чай дуже легко готувати, взимку можна використовувати сушені листя, а влітку свіжі. опис приготування: чай бажано, готувати в керамічному чайнику, так як тепло в ньому утримується довше. Листя повинні постояти хвилин 10, що...

Чилі з чорної квасолі і баклажан

Чилі з чорної квасолі і баклажан

Чилі — це не тільки країна і сорт перцю, але ще і смачне мексиканське блюдо. розповідаю, як смачно приготувати чилі з чорної квасолі і баклажан. опис приготування: Чилі — традиційно м'ясне блюдо, користується величезною популярністю в Мексиці. Однак є і вегетаріанський варіант приготування ціє...

Долма з маринованих листя

Долма з маринованих листя

Альтернативою звичним нам голубців є продукт східної традиційної кухні — долма. Відмінною особливістю цього продукту — використання маринованих виноградного листя замість капусти. опис приготування: Хочу поділитися рецептом, як приготувати долму їх маринованих листя. Мариновані виноградні лист...

Долма з бурякових листя

Долма з бурякових листя

Долму з бурякових листя іноді називають "; російська долма" або "; бурякові голубці ";. Як не крути, блюдо виходить дивовижно смачним! Підійде для насиченого обіду або ситної вечері. пробуємо! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування долми з бурякових листя. Начинка з фаршу,...