Рецепт Бульйон з бекону

Рецепт Бульйон з бекону
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі.

опис приготування:

Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведіть до кипіння і видаліть піну. Додайте перлову крупу і сочевицю, доведіть до кипіння і кип'ятіть протягом приблизно 25 хвилин.

додайте цибулю, морква, пастернак, перець на смак, чебрець і гілочку петрушки. Знову доведіть до кипіння, зменшіть температуру і кіпіте протягом півгодини.

Додайте картоплю і капусту, знову доведіть до кипіння і знову кип'ятіть, поки овочі не стануть м'якими. Крупа і сочевиця до цього часу вже размягчатся, і частина бекону повинна бути готова. В іншому випадку кіпіте трохи довше.

За п'ять хвилин до того, як бульйон буде готовий, додайте порізану цибулю-порей і посічену петрушку.

Замість бекону може також використовуватися інше м'ясо.


  • бекону— 900 грам
  • перлової крупи— 2 Ст. ложки
  • червоної сочевиці— 2 Ст. ложки
  • порізані цибулини середнього розміру— 2 штуки
  • середньої моркви, нарізаної шматочками— 4-6 штук
  • середніх пастернаку— 2 штуки
  • мелений чорний перець— 1 За смаком
  • гілочка чебрецю— 1 штука
  • гілочка петрушки— 1 штука
  • картоплі, нарізаного шматочками— 450 грам
  • маленька капуста, розділена на чотири частини— 1 штука
  • цибуля-пористий— 1 штука
  • посіченою свіжої петрушки— 1 Ст. ложка
Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведіть до кипіння і видаліть піну. Додайте перлову крупу і сочевицю, доведіть до кипіння і кип'ятіть протягом приблизно 25 хвилин.

додайте цибулю, морква, пастернак, перець на смак, чебрець і гілочку петрушки. Знову доведіть до кипіння, зменшіть температуру і кіпіте протягом півгодини.

Додайте картоплю і капусту, знову доведіть до кипіння і знову кип'ятіть, поки овочі не стануть м'якими. Крупа і сочевиця до цього часу вже размягчатся, і частина бекону повинна бути готова. В іншому випадку кіпіте трохи довше.

За п'ять хвилин до того, як бульйон буде готовий, додайте порізану цибулю-порей і посічену петрушку.

Замість бекону може також використовуватися інше м'ясо.


Подібні рецепти

Бульйон з індички з овочами

Шоти з бекону

Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...

Бульйон з курячої грудки

Бульйон з курячої грудки

Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно! опис приготування: Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — кл...

Бульйон з галушками «Мімоза»

Бульйон з галушками «Мімоза»

Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетн...

Бульйон з курячих кісток

Бульйон з курячих кісток

Це один з найсмачніших і ніжних бульйонів. Для готування використовуйте тільки кісточки з м'ясом і овочі, шкіра не потрібна, її рекомендують викидати, так як вона накопичує в собі шкідливі речовини. опис приготування: Для насиченого і смачного бульйону м'ясо або кісточки завжди кладуть в холод...

Бульйон з курячих лапок

Бульйон з курячих лапок

Бульйон з курячих лапок готується просто, являє собою більш бюджетний варіант курячого бульйону, який можна потім використовувати для приготування супів, соусів та інших страв. дивіться рецепт! опис приготування: Витрачати цінну курячу грудку або філе на бульйон якось неправильно, якщо можна п...