Рецепт Бульйон з бекону
Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі.
опис приготування:
Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведіть до кипіння і видаліть піну. Додайте перлову крупу і сочевицю, доведіть до кипіння і кип'ятіть протягом приблизно 25 хвилин.
додайте цибулю, морква, пастернак, перець на смак, чебрець і гілочку петрушки. Знову доведіть до кипіння, зменшіть температуру і кіпіте протягом півгодини.
Додайте картоплю і капусту, знову доведіть до кипіння і знову кип'ятіть, поки овочі не стануть м'якими. Крупа і сочевиця до цього часу вже размягчатся, і частина бекону повинна бути готова. В іншому випадку кіпіте трохи довше.
За п'ять хвилин до того, як бульйон буде готовий, додайте порізану цибулю-порей і посічену петрушку.
Замість бекону може також використовуватися інше м'ясо.
- бекону— 900 грам
- перлової крупи— 2 Ст. ложки
- червоної сочевиці— 2 Ст. ложки
- порізані цибулини середнього розміру— 2 штуки
- середньої моркви, нарізаної шматочками— 4-6 штук
- середніх пастернаку— 2 штуки
- мелений чорний перець— 1 За смаком
- гілочка чебрецю— 1 штука
- гілочка петрушки— 1 штука
- картоплі, нарізаного шматочками— 450 грам
- маленька капуста, розділена на чотири частини— 1 штука
- цибуля-пористий— 1 штука
- посіченою свіжої петрушки— 1 Ст. ложка
додайте цибулю, морква, пастернак, перець на смак, чебрець і гілочку петрушки. Знову доведіть до кипіння, зменшіть температуру і кіпіте протягом півгодини.
Додайте картоплю і капусту, знову доведіть до кипіння і знову кип'ятіть, поки овочі не стануть м'якими. Крупа і сочевиця до цього часу вже размягчатся, і частина бекону повинна бути готова. В іншому випадку кіпіте трохи довше.
За п'ять хвилин до того, як бульйон буде готовий, додайте порізану цибулю-порей і посічену петрушку.
Замість бекону може також використовуватися інше м'ясо.
Подібні рецепти
Шоти з бекону
Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...
Бульйон з курячої грудки
Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно! опис приготування: Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — кл...
Бульйон з галушками «Мімоза»
Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетн...
Бульйон з курячих кісток
Це один з найсмачніших і ніжних бульйонів. Для готування використовуйте тільки кісточки з м'ясом і овочі, шкіра не потрібна, її рекомендують викидати, так як вона накопичує в собі шкідливі речовини. опис приготування: Для насиченого і смачного бульйону м'ясо або кісточки завжди кладуть в холод...
Бульйон з курячих лапок
Бульйон з курячих лапок готується просто, являє собою більш бюджетний варіант курячого бульйону, який можна потім використовувати для приготування супів, соусів та інших страв. дивіться рецепт! опис приготування: Витрачати цінну курячу грудку або філе на бульйон якось неправильно, якщо можна п...