Рецепт Бульйон з індички з овочами

Рецепт Бульйон з індички з овочами
Кількість порцій: 36 Час приготування: 2 г. 20 хв.
Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем.

опис приготування:

Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіть бульйон до кипіння, а потім варіть духовці при 80 градусах протягом 6 годин.

  • крил індички— 1.2 кілограма
  • морква— 3 штуки
  • стебла селери— 3 штуки
  • жовтий цибулю— 1 штука
  • гілочок чебрецю— 10 штук
  • лаврові листки— 2 штуки
  • часнику— 1 Ст. ложка
  • чорного перцю— 1/2 чайних ложки
  • води— 3 L
Бульйон з індички з овочами - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Використовуючи великий ніж, акуратно розрізати кожне крило індички. Приправити сіллю і перцем. Викласти індичку на деко і запікати 90 хвилин, потім видалити їх з духовки і дати охолонути до кімнатної температури або в холодильнику протягом трьох днів.

Бульйон з індички з овочами - фото крок 2 2. Очистити моркву, селера і цибулю. Крупно нарізати всі овочі. Пропустити часник через прес.

Бульйон з індички з овочами - фото крок 3 3. викласти моркву, селера і цибулю в скороварку. Додати крила індички і 3 літра води.

Бульйон з індички з овочами - фото крок 4 4. Довести до кипіння, після чого зменшити вогонь і варити протягом 45 хвилин. Зняти каструлю з вогню і дати охолонути. Процідити овочевий бульйон через сито і охолодити. М'ясо індички відокремити від кісток і подрібнити.

Бульйон з індички з овочами - фото крок 5 5. Зберігати бульйон в холодильнику протягом чотирьох днів або заморозити для тривалого зберігання. Використовувати в міру необхідності. Коли бульйон застигне, видаліть застиглий шар жиру з поверхні.

Подібні рецепти

Бульйон з бекону

Мус з кефіру і ягід

Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі. опис приготування: Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведі...

Бульйон з яловичого мови

Бульйон з яловичого мови

Дуже смачний і ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощів і овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Яловичий або телячий язик підвищує гемоглобін, покращує імунітет, вважається не калорійним, його включають в раціон під час різних...

Бульйон з галушками «Мімоза»

Бульйон з галушками «Мімоза»

Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетн...

Бульйон з курячої грудки

Бульйон з курячої грудки

Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно! опис приготування: Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — кл...

Бульйон з курячих кісток

Бульйон з курячих кісток

Це один з найсмачніших і ніжних бульйонів. Для готування використовуйте тільки кісточки з м'ясом і овочі, шкіра не потрібна, її рекомендують викидати, так як вона накопичує в собі шкідливі речовини. опис приготування: Для насиченого і смачного бульйону м'ясо або кісточки завжди кладуть в холод...