Рецепт Бульйон з яловичого мови

Рецепт Бульйон з яловичого мови
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Дуже смачний і ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощів і овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт!

опис приготування:

Яловичий або телячий язик підвищує гемоглобін, покращує імунітет, вважається не калорійним, його включають в раціон під час різних фітнес-дієт. Рекомендують в період вагітності і лактації. Телячий язик приготується за годину, півтора. яловичий — 2 години потрібно варити. Мова можна нарізати шматочками і подати окремо разом із зеленню або ж, додати в бульйон.

  • Язик яловичий— 1 штука(600-700 грам)
  • морква— 1 штука
  • Корінь петрушки— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • Лавровий лист— 2-3 штук
  • перець духмяний— 4 штуки
  • кардамон— 2 штуки
  • часник— 1-2 зубчиків
  • перець гострий— 1 За смаком
  • сіль— 2 щіпки
  • зелень— 1 пучок
  • вода— 1,5-2 L
Бульйон з яловичого мови - фото крок 1 підготуємо інгредієнти.

Бульйон з яловичого мови - фото крок 2 У каструлю наливаємо холодну воду, кладемо мову (його можна розрізати на частини) і доводимо до кипіння. Перед закипанням з'являється трохи піни, яку потрібно прибрати.

Бульйон з яловичого мови - фото крок 3 У киплячий бульйон додаємо розрізаний на 2 частини лука.

Бульйон з яловичого мови - фото крок 4 Додаємо нарізані крупно коренеплоди.

Бульйон з яловичого мови - фото крок 5 Для аромату додаємо запашний перець, кардамон і лавровий лист.

Бульйон з яловичого мови - фото крок 6 Готуємо бульйон на малому вогні під кришкою до готовності мови, приблизно, 2 годину.

Бульйон з яловичого мови - фото крок 7 За пару хвилин до готовності додаємо гострий перець і часник. Виймаємо з бульйону мову, видаляємо білу плівку і нарізаємо мову тонкими шматочками.

Бульйон з яловичого мови - фото крок 8 Бульйон з яловичого мови готовий, доповнимо зеленню і подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Бульйон з бекону

Салат з мови

Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі. опис приготування: Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведі...

Бульйон з галушками «Мімоза»

Бульйон з галушками «Мімоза»

Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетн...

Бульйон з індички з овочами

Бульйон з індички з овочами

Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...

Бульйон з курячої грудки

Бульйон з курячої грудки

Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно! опис приготування: Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — кл...

Бульйон з курячих кісток

Бульйон з курячих кісток

Це один з найсмачніших і ніжних бульйонів. Для готування використовуйте тільки кісточки з м'ясом і овочі, шкіра не потрібна, її рекомендують викидати, так як вона накопичує в собі шкідливі речовини. опис приготування: Для насиченого і смачного бульйону м'ясо або кісточки завжди кладуть в холод...