Рецепт Домашня ковбаса в пакеті
Прилавки магазинів буквально ломляться від різної ковбаси. Але давайте приготуємо ковбасу в домашніх умовах без підсилювачів смаку, барвників і консервантів.
опис приготування:
Як правило, домашню ковбасу готують в оболонці з кишок. Але їх не завжди можна знайти в продажу. До того ж кишки вимагає особливої обробки. Набагато простіше взяти в даному випадку звичайний рукав або пакет для запікання. Ні в якому разі не раджу використовувати пакет від соку. Він не пристосований для теплової обробки. Домашня ковбаса виходить соковитою, ніжною і смачною. Це відмінний перекус у вигляді бутерброда, а також ковбасу можна подати з гарніром на друге.
- м'якоть свинини— 400 грам(з жирком)
- Куряче філе— 200 грам
- часник— 2-3 зубчиків
- молоко сухе— 2 Ст. ложки
- крохмаль— 2 Ст. ложки
- Куряче яйце— 1 штука
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
Свинину і куряче філе пропустите через м'ясорубку.
додайте сіль, перець і ретельно перемішайте.
Викладіть в фарш крохмаль і сухе молоко.
додайте яйце.
Збийте фарш з допомогою блендера або ще раз пропустіть через м'ясорубку.
Сформуйте батон ковбаси. На пакет для запікання викладіть фарш.
Сверре Farsh ruletom.
Щільно загорніть фарш, добре закріплюючи кінці пакета.
У каструлю з киплячою водою викладіть ковбасу в пакеті. Прикрийте кришкою і варіть на самому невеликому вогні 45-50 хвилин.
Готову ковбасу дістаньте з каструлі, добре охолодіть в пакеті. Після розгорніть пакет.
Наріжте ковбасу і подавайте до столу з гірчицею, хрін, соусами.
Подібні рецепти
Українська домашня ковбаса (простий рецепт)
Якщо ви відносите себе до любителів м'ясних закусок, то, напевно, як ніхто знаєте, яку зараз роблять погану ковбасу. А я вам пропоную простий рецепт домашньої ковбаси без кишок — пікантною і смачною! опис приготування: Така домашня ковбаса без кишок в домашніх умовах готується досить просто. Я...
Домашня ліверна ковбаса
Раніше в продажу була ліверна ковбаска, яку купували із задоволенням і пекли пиріжки зі смачною начинкою. Але зараз домашня ліверна ковбаса буде набагато корисніше, дивіться, як її приготувати. опис приготування: Ліверна ковбаса популярна в багатьох країнах Європи: Польщі, Словенії, Фінляндії,...
Домашня ковбаса з курки
Любіть ковбаску, але побоюєтеся купувати через велику кількість хімічних добавок? Пропоную вам відмінний рецепт приготування домашньої ковбаси з курки, яку можна дати навіть дітям. опис приготування: Цей простий рецепт домашньої ковбаси з курки можна використовувати як основу, додаючи свіжу аб...
Домашня ковбаса
Домашня ковбаса відома всьому світу, готується всюди, де люди розводять свиней, овець, корів. Та й зберігатися ковбаса може дуже довго, особливо залита смальцем. Про все розповім в рецепті! опис приготування: Отже, хочете дізнатися, як приготувати домашню ковбасу? Все дуже просто! Беремо кишки...
Швидкі огірки малосольні в пакеті
Буває так: захотілося терміново малосольних огірочків до обіду. Немає проблем! Для цього подивіться рецепт, як приготувати швидкі малосольні огірки в пакеті. Мінімум зусиль і ніякої брудного посуду! опис приготування: Малосольні огірочки - закуска, яка завжди користується успіхом на будь-яком...