Рецепт Домашня ковбаса без кишок
Якщо ви відносите себе до любителів м'ясних закусок, то, напевно, як ніхто знаєте, яку зараз роблять погану ковбасу. А я вам пропоную простий рецепт домашньої ковбаси без кишок — пікантною і смачною!
опис приготування:
Така домашня ковбаса без кишок в домашніх умовах готується досить просто. Якщо ви, наприклад, не хочете довго чекати, поки м'ясо стане в'яленим, можете купити готове, і змішати його з салом. Та ось тільки навіщо? Адже справжня ковбаса, зроблена вами, що називається, & Quot; від і до & Quot;, з цього класичним рецептом домашньої ковбаси без кишок, — це ж справжній кулінарний шедевр! Ваші гості і домочадці явно оцінять!
- вирізка яловича— 1 кілограм
- сіль— 50 грам
- сало солоне— 200 грам
- Koriandr— 1 Ст. ложка
- перець— 2 чайних ложки
- цукор— 1 Чайна ложка
- оцет— 1 Склянка
- сода— 1 щіпка
Опускаємо промариноване м'ясо в розведений оцет на 5 хвилин, ретельно в ньому полоскати і потім міцно віджимаємо.
2. М'ясо вивісимо в добре провітрюваному приміщенні, і через 5 днів отримаємо в'ялене м'ясо. Його подрібнюємо в блендері або м'ясорубці.
3. Сало ріжемо шматочками подрібніше.
4. М'ясо і сало змішаємо і формуємо руками ковбаски. Обертаємо їх харчовою плівкою або газетою в кілька шарів.
5. Потримаємо такі ковбаски ще пару днів в вентильованому приміщенні, і можна подавати!
Подібні рецепти
Домашні ковбаски без кишок
Раніше в продажу була ліверна ковбаска, яку купували із задоволенням і пекли пиріжки зі смачною начинкою. Але зараз домашня ліверна ковбаса буде набагато корисніше, дивіться, як її приготувати. опис приготування: Ліверна ковбаса популярна в багатьох країнах Європи: Польщі, Словенії, Фінляндії,...
Домашня ковбаса з курки
Любіть ковбаску, але побоюєтеся купувати через велику кількість хімічних добавок? Пропоную вам відмінний рецепт приготування домашньої ковбаси з курки, яку можна дати навіть дітям. опис приготування: Цей простий рецепт домашньої ковбаси з курки можна використовувати як основу, додаючи свіжу аб...
Домашня ковбаса в пакеті
Прилавки магазинів буквально ломляться від різної ковбаси. Але давайте приготуємо ковбасу в домашніх умовах без підсилювачів смаку, барвників і консервантів. опис приготування: Як правило, домашню ковбасу готують в оболонці з кишок. Але їх не завжди можна знайти в продажу. До того ж кишки вима...
Домашня ковбаса
Домашня ковбаса відома всьому світу, готується всюди, де люди розводять свиней, овець, корів. Та й зберігатися ковбаса може дуже довго, особливо залита смальцем. Про все розповім в рецепті! опис приготування: Отже, хочете дізнатися, як приготувати домашню ковбасу? Все дуже просто! Беремо кишки...
Домашня аджика з помідорів без варіння
Рецептів приготування аджики дуже багато. Пропоную рецепт аджики без варіння, тобто холодним способом. Виходить дуже смачно! опис приготування: Приготувати аджику з помідорів без варіння дуже просто, дивіться покрокові рекомендації. попереджаю, що розливати її слід в простерилізовані банки, а ...