Рецепт Çimiçanga
Чімічанга - популярне мексиканське блюдо. Це кукурудзяний корж з начинкою, яка обсмажується на сковороді або у фритюрі. Ділюся своїм рецептом приготування.
опис приготування:
Нижче я розповім докладніше, як приготувати чімічангу. Кукурудзяну корж можна замінити пшеничного або лавашем. До начинці можна додати варену картоплю, нарізаний кубиками. Подавайте чімічангу з томатною сальсою, гуакамоле або сметанним соусом. Закуска вийдуть помірно гостра, ситна і неймовірно смачна!
- кукурудзяні коржі— 6 штук
- Кукурудза— 120 грам(консервована)
- квасоля червона— 120 грам(консервована)
- оливки— 50-60 грам
- рослинна м'ясо— 55 грам
- Томатний соус— 50-60 мілілітрів
- Koriandr— За смаком
- сіль— За смаком
- Чорний перець— За смаком
- Червоний перець чилі— За смаком
- Цибуля— 1 штука
- Болгарський перець— 1 штука
- сир— 50 грам
Замочіть рослинне м'ясо в гарячій воді на 15-20 хвилин. Потім промийте в холодній воді. ретельно відіжміть.
Наріжте перець соломкою, а цибуля півкільцями. Обсмажте на середньому вогні. Потім перекладіть в миску.
Обсмажте рослинне м'ясо, додайте спеції, сіль і оливки.
додайте квасолю, кукурудзу і томатний соус, ретельно перемішайте. Гасіть до випаровування рідини.
Дрібно порубати петрушку, сир натріть на тертці.
У центр коржі викладіть начинку, посипте сиром.
Поверніть корж трикутником.
Обсмажте з двох сторін у великій кількості масла. Перекладіть на серветку, щоб зайве масло вбралося.
Чімічанга готова, смачного!
Подібні рецепти
Кисіль для дітей
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...