Рецепт Дорадо в лимонному соці і розмарині (легка прожарка)

Рецепт Дорадо в лимонному соці і розмарині (легка прожарка)
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Дорадо - це рибка, яка в місцях її природного проживання названа ципурой. Я люблю цю рибу в підсмажені вигляді! У ній зберігаються всі вітаміни, родзинка рибного смаку і соковитість.

опис приготування:

Риба готується дуже швидко, тому в ній збережені всі корисні якості продукту, на відміну від довгого запікання. Вона залишається соковитою і з хрусткою апетитною скоринкою. Дуже рекомендую вам цей спосіб приготування. Приправивши її лимоном після смаження, ви додасте їй більш пікантний смак. Смачного!

  • корифена— 4 штуки
  • лимон— 1 штука
  • Приправа— 1 Чайна ложка(для риби гриль)
  • Масло рослинне— 4 Ст. ложки
  • розмарин— 1 штука
  • панірування— 100 грам
  • сіль— За смаком
Дорадо в лимонному соці і розмарині (легка прожарка) - фото крок 1 Це все інгредієнти для приготування рибки.

Дорадо в лимонному соці і розмарині (легка прожарка) - фото крок 2 Готуємо суміш для маринування риби з масла (бажано брати оливкове), приправи для риби гриль і солі.

Дорадо в лимонному соці і розмарині (легка прожарка) - фото крок 3 Рыбу чистим, виймаємо брудні зябра і робимо поздовжні надрізи (три) на кожній стороні.

Дорадо в лимонному соці і розмарині (легка прожарка) - фото крок 4 Густо змащуємо рибу сумішшю приправ і залишаємо на просочення на 30 хвилин.

Дорадо в лимонному соці і розмарині (легка прожарка) - фото крок 5 Обвалюють у паніровці тушки, смажимо на середньому вогні від 5 до 7 хвилин на кожній стороні. В кінці смаження прикриваємо кришкою на хвилину для легкої пропарювання.

Дорадо в лимонному соці і розмарині (легка прожарка) - фото крок 6 Виклавши на блюдо не забудьте полити (рясно!) лимонним соком!

Подібні рецепти

Дорадо на обід 20 хвилин

Шаурма з рибою

дуже смачне і просте в приготуванні блюдо з риби опис приготування: Рибу необхідно посолити і скропити соком лимона і оливковою олією і залишити на 5 хвилин маринуватися. В цей час приготуємо гарнір до риби: для цього потрібно нарізати дрібними кубиками цукіні, болгарський перець і цибулю поре...

Дорадо в пікантному соусі

Дорадо в пікантному соусі

Тушку дорадо порізати поперек на 4 шматочка. Кожен шматочок обваляти в борошні і обсмажити в маслі на повільному вогні. Відокремити м'ясо від кісток і викласти шматочки риби в глибоку каструлю. опис приготування: для рецепту вам знадобиться: риба дорадо — 1 шт. паста томатна — 3 ст.л. мука...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...