Рецепт Дорадо в лимонному соці і розмарині (легка прожарка)
Дорадо - це рибка, яка в місцях її природного проживання названа ципурой. Я люблю цю рибу в підсмажені вигляді! У ній зберігаються всі вітаміни, родзинка рибного смаку і соковитість.
опис приготування:
Риба готується дуже швидко, тому в ній збережені всі корисні якості продукту, на відміну від довгого запікання. Вона залишається соковитою і з хрусткою апетитною скоринкою. Дуже рекомендую вам цей спосіб приготування. Приправивши її лимоном після смаження, ви додасте їй більш пікантний смак. Смачного!
- корифена— 4 штуки
- лимон— 1 штука
- Приправа— 1 Чайна ложка(для риби гриль)
- Масло рослинне— 4 Ст. ложки
- розмарин— 1 штука
- панірування— 100 грам
- сіль— За смаком
Готуємо суміш для маринування риби з масла (бажано брати оливкове), приправи для риби гриль і солі.
Рыбу чистим, виймаємо брудні зябра і робимо поздовжні надрізи (три) на кожній стороні.
Густо змащуємо рибу сумішшю приправ і залишаємо на просочення на 30 хвилин.
Обвалюють у паніровці тушки, смажимо на середньому вогні від 5 до 7 хвилин на кожній стороні. В кінці смаження прикриваємо кришкою на хвилину для легкої пропарювання.
Виклавши на блюдо не забудьте полити (рясно!) лимонним соком!
Подібні рецепти
Шаурма з рибою
дуже смачне і просте в приготуванні блюдо з риби опис приготування: Рибу необхідно посолити і скропити соком лимона і оливковою олією і залишити на 5 хвилин маринуватися. В цей час приготуємо гарнір до риби: для цього потрібно нарізати дрібними кубиками цукіні, болгарський перець і цибулю поре...
Дорадо в пікантному соусі
Тушку дорадо порізати поперек на 4 шматочка. Кожен шматочок обваляти в борошні і обсмажити в маслі на повільному вогні. Відокремити м'ясо від кісток і викласти шматочки риби в глибоку каструлю. опис приготування: для рецепту вам знадобиться: риба дорадо — 1 шт. паста томатна — 3 ст.л. мука...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...