Рецепт Цукати з мандаринів

Рецепт Цукати з мандаринів
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Скоро настане сезон мандаринів! І я раджу вам не викидати шкірку мандаринів, а зробити з неї смачні і яскраві цукати з мандаринів!

опис приготування:

Отже, приготування цукат з мандаринів не займе у вас багато часу, час займає очікування, поки вони наполягатимуть і підсохнуть.

Мандаринову шкірку гарненько помийте, закиньте в невелику каструлю, залийте водою, (2 L) і доведіть до кипіння. Поваріть в киплячій воді десять хвилин.

Потім злийте воду. Остудіть каструльку і знову закиньте в неї мандаринову шкірку. Залийте водою і додайте чайну ложку солі. Сіль необхідна для того, щоб з шкірки пішла гіркота.

Знову доведіть до кипіння і поваріть десять хвилин.

злийте воду, скиньте мандаринову шкірку на друшляк. Коли вся вода стече, поріжте мандаринові шкірки на тонкі соломки.

У каструлю налийте літр води і розтопіть в ній цукор.

У солодку воду викладаємо мандаринову шкірку і варимо до повного уварювання, близько однієї години. До кінця варіння додайте в каструлю лимонну кислоту, перемішайте.

Майже готові цукати з мандаринів розкладіть на деко або велику обробну дошку. Вони засушувати протягом двох-трьох годин. Для прискорення процесу можете поставити дошку або лист на батареї.

Готові цукати з мандаринів обваляйте в цукровій пудрі.

Смачного!

  • мандарини— 1 кілограм(Нам знадобиться тільки шкірка.)
  • цукор— 2 склянки
  • Лимонна кислота— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
Отже, приготування цукат з мандаринів не займе у вас багато часу, час займає очікування, поки вони наполягатимуть і підсохнуть.

Мандаринову шкірку гарненько помийте, закиньте в невелику каструлю, залийте водою, (2 L) і доведіть до кипіння. Поваріть в киплячій воді десять хвилин.

Потім злийте воду. Остудіть каструльку і знову закиньте в неї мандаринову шкірку. Залийте водою і додайте чайну ложку солі. Сіль необхідна для того, щоб з шкірки пішла гіркота.

Знову доведіть до кипіння і поваріть десять хвилин.

злийте воду, скиньте мандаринову шкірку на друшляк. Коли вся вода стече, поріжте мандаринові шкірки на тонкі соломки.

У каструлю налийте літр води і розтопіть в ній цукор.

У солодку воду викладаємо мандаринову шкірку і варимо до повного уварювання, близько однієї години. До кінця варіння додайте в каструлю лимонну кислоту, перемішайте.

Майже готові цукати з мандаринів розкладіть на деко або велику обробну дошку. Вони засушувати протягом двох-трьох годин. Для прискорення процесу можете поставити дошку або лист на батареї.

Готові цукати з мандаринів обваляйте в цукровій пудрі.

Смачного!

Подібні рецепти

Десерт з карамельних мандаринів

Їжачки з курячого фаршу

Такі мандарини в сиропі дуже смачні! Їх можна приготувати заздалегідь і зберігати в баночках. У холодильнику вони зможуть чекати своєї години. Заходьте і угощайтесь! опис приготування: За час охолодження мандарини відмінно просочаться цукровим сиропом. Вони дуже смачні, як самостійний десерт. ...

Джем з мандаринів

Джем з мандаринів

Якщо ви хочете круглий рік відчувати атмосферу новорічних канікул і згадувати святковий аромат, подивіться, як приготувати джем з мандаринів. Ласощі володіє незвичайним приємним смаком. опис приготування: Джем з мандаринів стане не тільки смачною добавкою до вечірнього чаювання довгими зимовим...

Цукати з дині

Цукати з дині

Відмінний спосіб продовжити літо і насолоджуватися улюбленими фруктами — це приготувати цукати з дині. смачні, а головне — натуральні. Їх із задоволенням будуть їсти діти і дорослі. запам'ятовуйте! опис приготування: Процес тільки на перший погляд може здатися складним, насправді приготувати т...

Цукати грейпфрута

Цукати грейпфрута

цукати, зроблені з шкірки грейпфрута. Дуже смачні. кількість порцій: 5 грейпфрути— 2 штуки цукрова пудра— 200 грам Промити ретельно грейпфрути. зрізати шкірку. Розріжте кожен шматок шкірки на смужки приблизно 0,5 см в ширину. Покладіть ці смуги в миску, залийте холодною водою і залиш...

Цукати з апельсинових кірок

Цукати з апельсинових кірок

Яскраві і смачні цукати з апельсинових кірок — приголомшлива солодкість для тих, хто любить натуральні десерти. Вони прекрасні замінники цукерок, я подаю їх і з чаєм, і з кавою. Дітям такі ласощі дуже подобається! опис приготування: Цукати з апельсинових і лимонних кірок в подрібненому вигляді...