Рецепт Дорадо в пікантному соусі

Рецепт Дорадо в пікантному соусі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 35 хв.
Тушку дорадо порізати поперек на 4 шматочка. Кожен шматочок обваляти в борошні і обсмажити в маслі на повільному вогні. Відокремити м'ясо від кісток і викласти шматочки риби в глибоку каструлю.

опис приготування:

для рецепту вам знадобиться:

риба дорадо — 1 шт.

паста томатна — 3 ст.л.

мука — 2-3 ст.л.

оцет — 1 ст.л.

сіль і перець — за смаком

цукор — 1 ç.l.

масло рослинне — для смаження

для соусу:

оливки різані — 1 ст.л.

цибуля ріпчаста — 2 шт.

масло рослинне — 2 ст. L.

вода — 1 склянка

каперсами — 1 ст.л.

Тушку дорадо порізати поперек на 4 шматочка. Кожен шматочок обваляти в борошні і обсмажити в маслі на повільному вогні. Відокремити м'ясо від кісток і викласти шматочки риби в глибоку каструлю.

Для соусу обсмажити цибулю, додати томатну пасту і обсмажити ще кілька хвилин. Додати воду і прокип'ятити 10 хв. Приправити соус і залити рибу.Потушітьс соусом кілька хвилин.


  • риба дорадо— 1 кілограм
  • паста томатна— 3 Ст. ложки
  • мука— 2-3 Ст. ложок
  • оцет— 1 Ст. ложка
  • цукор— 1 Чайна ложка
для рецепту вам знадобиться:

риба дорадо — 1 шт.

паста томатна — 3 ст.л.

мука — 2-3 ст.л.

оцет — 1 ст.л.

сіль і перець — за смаком

цукор — 1 ç.l.

масло рослинне — для смаження

для соусу:

оливки різані — 1 ст.л.

цибуля ріпчаста — 2 шт.

масло рослинне — 2 ст. L.

вода — 1 склянка

каперсами — 1 ст.л.

Тушку дорадо порізати поперек на 4 шматочка. Кожен шматочок обваляти в борошні і обсмажити в маслі на повільному вогні. Відокремити м'ясо від кісток і викласти шматочки риби в глибоку каструлю.

Для соусу обсмажити цибулю, додати томатну пасту і обсмажити ще кілька хвилин. Додати воду і прокип'ятити 10 хв. Приправити соус і залити рибу.Потушітьс соусом кілька хвилин.


Подібні рецепти

Дорадо на обід 20 хвилин

Éskabeče з дорадо

дуже смачне і просте в приготуванні блюдо з риби опис приготування: Рибу необхідно посолити і скропити соком лимона і оливковою олією і залишити на 5 хвилин маринуватися. В цей час приготуємо гарнір до риби: для цього потрібно нарізати дрібними кубиками цукіні, болгарський перець і цибулю поре...

Дорадо в лимонному соці і розмарині (легка прожарка)

Дорадо в лимонному соці і розмарині (легка прожарка)

Дорадо - це рибка, яка в місцях її природного проживання названа ципурой. Я люблю цю рибу в підсмажені вигляді! У ній зберігаються всі вітаміни, родзинка рибного смаку і соковитість. опис приготування: Риба готується дуже швидко, тому в ній збережені всі корисні якості продукту, на відміну від...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...