Рецепт Дорадо в пікантному соусі
Тушку дорадо порізати поперек на 4 шматочка. Кожен шматочок обваляти в борошні і обсмажити в маслі на повільному вогні. Відокремити м'ясо від кісток і викласти шматочки риби в глибоку каструлю.
опис приготування:
для рецепту вам знадобиться:
риба дорадо — 1 шт.
паста томатна — 3 ст.л.
мука — 2-3 ст.л.
оцет — 1 ст.л.
сіль і перець — за смаком
цукор — 1 ç.l.
масло рослинне — для смаження
для соусу:
оливки різані — 1 ст.л.
цибуля ріпчаста — 2 шт.
масло рослинне — 2 ст. L.
вода — 1 склянка
каперсами — 1 ст.л.
Тушку дорадо порізати поперек на 4 шматочка. Кожен шматочок обваляти в борошні і обсмажити в маслі на повільному вогні. Відокремити м'ясо від кісток і викласти шматочки риби в глибоку каструлю.
Для соусу обсмажити цибулю, додати томатну пасту і обсмажити ще кілька хвилин. Додати воду і прокип'ятити 10 хв. Приправити соус і залити рибу.Потушітьс соусом кілька хвилин.
- риба дорадо— 1 кілограм
- паста томатна— 3 Ст. ложки
- мука— 2-3 Ст. ложок
- оцет— 1 Ст. ложка
- цукор— 1 Чайна ложка
риба дорадо — 1 шт.
паста томатна — 3 ст.л.
мука — 2-3 ст.л.
оцет — 1 ст.л.
сіль і перець — за смаком
цукор — 1 ç.l.
масло рослинне — для смаження
для соусу:
оливки різані — 1 ст.л.
цибуля ріпчаста — 2 шт.
масло рослинне — 2 ст. L.
вода — 1 склянка
каперсами — 1 ст.л.
Тушку дорадо порізати поперек на 4 шматочка. Кожен шматочок обваляти в борошні і обсмажити в маслі на повільному вогні. Відокремити м'ясо від кісток і викласти шматочки риби в глибоку каструлю.
Для соусу обсмажити цибулю, додати томатну пасту і обсмажити ще кілька хвилин. Додати воду і прокип'ятити 10 хв. Приправити соус і залити рибу.Потушітьс соусом кілька хвилин.
Подібні рецепти
Éskabeče з дорадо
дуже смачне і просте в приготуванні блюдо з риби опис приготування: Рибу необхідно посолити і скропити соком лимона і оливковою олією і залишити на 5 хвилин маринуватися. В цей час приготуємо гарнір до риби: для цього потрібно нарізати дрібними кубиками цукіні, болгарський перець і цибулю поре...
Дорадо в лимонному соці і розмарині (легка прожарка)
Дорадо - це рибка, яка в місцях її природного проживання названа ципурой. Я люблю цю рибу в підсмажені вигляді! У ній зберігаються всі вітаміни, родзинка рибного смаку і соковитість. опис приготування: Риба готується дуже швидко, тому в ній збережені всі корисні якості продукту, на відміну від...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...