Рецепт Часниковий соус з болгарським перцем

Рецепт Часниковий соус з болгарським перцем
Кількість порцій: 6 Час приготування: 15 хв.
Часниковий соус з болгарським перцем — простий в приготуванні універсальний соус, відмінно поєднується з найрізноманітнішими м'ясними, рибними, овочевими стравами. складові — доступні і прості.

опис приготування:

Часниковий соус з болгарським перцем я пробував подавати до найрізноманітніших страв — до м'яса, птиці, рибі. Пробував в пасті, пробував в різного роду рагу. І всюди соус — як рідний. однозначно, часниковий соус з болгарським перцем — це один з найбільш універсальних соусів, які я знаю. За текстурі виходить дуже ніжним і негустим, а за кольором, як бачите на фото, сонячно-золотистим.

  • Перець болгарський (жовтий)  — 1 штука
  • Вершкове масло— 20 грам
  • вершки— 180 мілілітрів
  • часник— 2 зубчики
  • кріп свіжий— 20 грам
  • Перець чорний мелений— 1 щіпка
  • сіль— 1 щіпка
  • заголовок Бондюель— 2 Ст. ложки
Часниковий соус з болгарським перцем - фото крок 1 складові.

Часниковий соус з болгарським перцем - фото крок 2 Болгарський перець миємо, очищаємо від серцевини, крупно нарізаємо. У маленькій каструльці розтоплюємо масло, в розтоплене масло кладемо перець і смажимо 5 хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи.

Часниковий соус з болгарським перцем - фото крок 3 Потім додаємо в каструльку вершки і дрібно нарізаний часник. Варимо ще хвилини 2-3.

Часниковий соус з болгарським перцем - фото крок 4 Отриману масу за допомогою блендера подрібнюємо до однорідності.

Часниковий соус з болгарським перцем - фото крок 5 Повертаємо однорідну суміш в нашу каструльку, додаємо в неї борошно, сіль, перець і кріп. Прогріваємо пару хвилин — але до кипіння не доводити.

Часниковий соус з болгарським перцем - фото крок 6 Остужаем до кімнатної температури і подаємо. приємного!

Подібні рецепти

Часниковий соус з креветками

Апельсиновий соус з болгарським перцем

Рецепт приготування смачного часникового соусу з креветками. Соус задовольнить смак будь-якого гурмана. опис приготування: У невеликій мисці змішайте борошно, сіль, перець і кайенский перець. ретельно перемішати. Обваляти креветки в борошні. У великій сковороді, гасити паніровані креветки в ол...

Часниковий соус

Часниковий соус

Часниковий соус - пікантний соус з насиченим часниковим запахом, який використовують для різних страв з м'яса, птиці, овочів. Хороший він в бургери або з фрі. Простий рецепт часникового соусу — для вас. опис приготування: складові: Головним інгредієнтом часникового соусу, звичайно ж, є часник....

Бурито з куркою і болгарським перцем

Бурито з куркою і болгарським перцем

Рецепт приготування буріто з курячими грудками, болгарським перцем, салатом і помідорами. опис приготування: Приправити курку сіллю і перцем. Помістити в неглибокий посуд і полити 2/3 соку лайма. Дати постояти протягом 15 хвилин. Тим часом нарізати соломкою перець і цибулю. Розігріти гриль до ...

Часниковий суп з цвітною капустою

Часниковий суп з цвітною капустою

Рецепт приготування легкого часникового супу, прикрашеного карамелізуватися цвітною капустою. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Відрізати верхівки головок часнику. Покласти часник на алюмінієву фольгу, обсипати сіллю і перцем, полити оливковою олією. Загорнути щільно в фоль...

Бутерброди з грибами і перцем

Бутерброди з грибами і перцем

Бутерброди з грибами і перцем дуже гарні для закуски. Вони такі смачненькі, що важко зупинитися на одному. Часниковим сиром мажемо хліб і зверху кладемо гіркою грибочки з перцем. смакота! опис приготування: Бутерброди з грибами і перцем можна посипати тертим пармезаном і прикрасити зеленню пет...