Рецепт Часниковий суп з цвітною капустою
Рецепт приготування легкого часникового супу, прикрашеного карамелізуватися цвітною капустою.
опис приготування:
Розігріти духовку до 160 градусів. Відрізати верхівки головок часнику. Покласти часник на алюмінієву фольгу, обсипати сіллю і перцем, полити оливковою олією. Загорнути щільно в фольгу і запікати, поки часник не стане м'яким, близько 1 годину. дати охолонути. Видалити шкірку і
Розігріти духовку до 175 градусів. розтопити 1/4 чашки оливкової олії у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, але не підрум'яниться. Додати нарізану капусту, timyyan і вино. Варити на повільному вогні, поки вино не зменшиться в два рази. Додати бульйон, довести до кипіння. Накрити кришкою і варити 20 хвилин. Зняти кришку і варити, поки капуста не стане м'якою, близько 15 хвилин. Зняти з вогню.
Видалити чебрець і додати вершки і 2 1/2 чашки Пармезан. Приправити сіллю і перцем. Додати часник. Збити в блендері до отримання однорідної маси.
Вилити суп назад в каструлю, нагріти.
розтопити залишилися 1/4 чашки оливкової олії на сильному вогні в сковороді. Додати суцвіття цвітної капусти, приправити сіллю і перцем. Поставити каструлю в духовку і готувати до м'якості близько 10 хвилин. Додати чебрець, петрушку і залишилися 3 столові ложки сиру.
Розлити суп по тарілках і прикрасити суцвіттями цвітної капусти.
- головки часнику— 3 штуки
- цибулини, тонко нарізаних— 3 штуки
- головки цвітної капусти— 4 штуки(3 тонко нарізаних, 1 разделить на мелкие соцвети)
- гілочок чебрецю, связанного веревкой, плюс 1 столовая ложка нарезанного тимьяна— 8 штук
- сухого білого вина— 1 Склянка
- густих вершків— 2 склянки
- мелко нарезанной петрушки— 2 Ст. ложки
Розігріти духовку до 175 градусів. розтопити 1/4 чашки оливкової олії у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, але не підрум'яниться. Додати нарізану капусту, timyyan і вино. Варити на повільному вогні, поки вино не зменшиться в два рази. Додати бульйон, довести до кипіння. Накрити кришкою і варити 20 хвилин. Зняти кришку і варити, поки капуста не стане м'якою, близько 15 хвилин. Зняти з вогню.
Видалити чебрець і додати вершки і 2 1/2 чашки Пармезан. Приправити сіллю і перцем. Додати часник. Збити в блендері до отримання однорідної маси.
Вилити суп назад в каструлю, нагріти.
розтопити залишилися 1/4 чашки оливкової олії на сильному вогні в сковороді. Додати суцвіття цвітної капусти, приправити сіллю і перцем. Поставити каструлю в духовку і готувати до м'якості близько 10 хвилин. Додати чебрець, петрушку і залишилися 3 столові ложки сиру.
Розлити суп по тарілках і прикрасити суцвіттями цвітної капусти.
Подібні рецепти
Вершковий суп з цвітною капустою, картоплею і креветками
Часниковий соус з болгарським перцем — простий в приготуванні універсальний соус, відмінно поєднується з найрізноманітнішими м'ясними, рибними, овочевими стравами. складові — доступні і прості. опис приготування: Часниковий соус з болгарським перцем я пробував подавати до найрізноманітніших ст...
Часниковий соус з креветками
Рецепт приготування смачного часникового соусу з креветками. Соус задовольнить смак будь-якого гурмана. опис приготування: У невеликій мисці змішайте борошно, сіль, перець і кайенский перець. ретельно перемішати. Обваляти креветки в борошні. У великій сковороді, гасити паніровані креветки в ол...
Часниковий соус
Часниковий соус - пікантний соус з насиченим часниковим запахом, який використовують для різних страв з м'яса, птиці, овочів. Хороший він в бургери або з фрі. Простий рецепт часникового соусу — для вас. опис приготування: складові: Головним інгредієнтом часникового соусу, звичайно ж, є часник....
Бургер зі свининою і капустою
Згадайте, будь ласка, як виглядає класичний бургер. печиво, котлети, сир, соус, може бути ще огірки і помідори. картина зрозуміла. А зараз забудьте про своїх уявленнях. Буде зовсім інше. опис приготування: Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати бургер зі свининою і капустою. така ідея: роб...
Швидкий заливний пиріг з ранньою капустою, яйцями і зеленню
На прилавках щосили вже з'являється рання капуста і молода зелень. Крім салатів, з такої капусти виходять чудові пироги. Я вважаю за краще робити начинку швидко і без зайвого клопоту. А в тісто для пікантності додаю трохи гірчиці. опис приготування: Не втомлююся повторювати: заливні пироги - п...