Рецепт Часниковий соус з креветками

Рецепт Часниковий соус з креветками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування смачного часникового соусу з креветками. Соус задовольнить смак будь-якого гурмана.

опис приготування:

У невеликій мисці змішайте борошно, сіль, перець і кайенский перець. ретельно перемішати. Обваляти креветки в борошні.

У великій сковороді, гасити паніровані креветки в оливковій олії 5 хвилин на сильному вогні. Часто перемішуйте креветки, щоб не підгоріли. Шумівкою перекласти креветки на блюдо.

У тій же сковороді гасити часник, Luk-salotų, петрушку і орегано на середньому вогні 3 хвилини; постійно помішуючи. Ложкою викласти на креветки. Розігріти жаровню на середньому вогні.

Налити вино і коньяк в сковороду і запалити сірником або запальничкою. Коли полум'я вщухне, розмішати, залити креветки.

Поставити блюдо з креветками в розігріту жаровню приблизно на 2 хвилини.


  • борошна— 1/2 склянки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • свежемолотого чорного перцю— 1/2 чайних ложки
  • кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
  • фунта свежих креветок, очищенных и отделенных от хвостов— 11/2 штуки
  • оливкового масла— 1/2 склянки
  • зубчики часнику— 4 штуки
  • Luk-salotų, нарізаний— 1 штука
  • свіжої петрушки, рубленой— 1/2 склянки
  • сушеного орегано, дробленого— 1/2 чайних ложки
  • білого вина— 2 Ст. ложки
  • коньяку— 2 Ст. ложки
У невеликій мисці змішайте борошно, сіль, перець і кайенский перець. ретельно перемішати. Обваляти креветки в борошні.

У великій сковороді, гасити паніровані креветки в оливковій олії 5 хвилин на сильному вогні. Часто перемішуйте креветки, щоб не підгоріли. Шумівкою перекласти креветки на блюдо.

У тій же сковороді гасити часник, Luk-salotų, петрушку і орегано на середньому вогні 3 хвилини; постійно помішуючи. Ложкою викласти на креветки. Розігріти жаровню на середньому вогні.

Налити вино і коньяк в сковороду і запалити сірником або запальничкою. Коли полум'я вщухне, розмішати, залити креветки.

Поставити блюдо з креветками в розігріту жаровню приблизно на 2 хвилини.


Подібні рецепти

Часниковий соус з болгарським перцем

Часниковий соус до сухарикам

Часниковий соус з болгарським перцем — простий в приготуванні універсальний соус, відмінно поєднується з найрізноманітнішими м'ясними, рибними, овочевими стравами. складові — доступні і прості. опис приготування: Часниковий соус з болгарським перцем я пробував подавати до найрізноманітніших ст...

Часниковий соус

Часниковий соус

Часниковий соус - пікантний соус з насиченим часниковим запахом, який використовують для різних страв з м'яса, птиці, овочів. Хороший він в бургери або з фрі. Простий рецепт часникового соусу — для вас. опис приготування: складові: Головним інгредієнтом часникового соусу, звичайно ж, є часник....

Часниковий суп з цвітною капустою

Часниковий суп з цвітною капустою

Рецепт приготування легкого часникового супу, прикрашеного карамелізуватися цвітною капустою. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Відрізати верхівки головок часнику. Покласти часник на алюмінієву фольгу, обсипати сіллю і перцем, полити оливковою олією. Загорнути щільно в фоль...

Салат з креветками

Салат з креветками

Пропоную вашій увазі салат з креветками, приготований кілька нестандартно — з додаванням авокадо і полуниці. Блюдо бразильської національної кухні. опис приготування: У нашій родині креветки люблять все від малого до великого, тому салат з креветками — обов'язковий гість на будь-якому святково...

Бутерброди з креветками і сиром

Бутерброди з креветками і сиром

Рецепт приготування бутербродів з скибочок підсмаженого багета з креветками, часником, зеленню петрушки, рикоттой, сиром Пармезан і червоним перцем. опис приготування: хрусткий хліб, змащений вершковим сиром, з ароматом часнику і креветками - відмінне блюдо для легкого перекусу. оливкового м...