Рецепт Часниковий соус з креветками
Рецепт приготування смачного часникового соусу з креветками. Соус задовольнить смак будь-якого гурмана.
опис приготування:
У невеликій мисці змішайте борошно, сіль, перець і кайенский перець. ретельно перемішати. Обваляти креветки в борошні.
У великій сковороді, гасити паніровані креветки в оливковій олії 5 хвилин на сильному вогні. Часто перемішуйте креветки, щоб не підгоріли. Шумівкою перекласти креветки на блюдо.
У тій же сковороді гасити часник, Luk-salotų, петрушку і орегано на середньому вогні 3 хвилини; постійно помішуючи. Ложкою викласти на креветки. Розігріти жаровню на середньому вогні.
Налити вино і коньяк в сковороду і запалити сірником або запальничкою. Коли полум'я вщухне, розмішати, залити креветки.
Поставити блюдо з креветками в розігріту жаровню приблизно на 2 хвилини.
- борошна— 1/2 склянки
- солі— 1/4 чайних ложки
- свежемолотого чорного перцю— 1/2 чайних ложки
- кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
- фунта свежих креветок, очищенных и отделенных от хвостов— 11/2 штуки
- оливкового масла— 1/2 склянки
- зубчики часнику— 4 штуки
- Luk-salotų, нарізаний— 1 штука
- свіжої петрушки, рубленой— 1/2 склянки
- сушеного орегано, дробленого— 1/2 чайних ложки
- білого вина— 2 Ст. ложки
- коньяку— 2 Ст. ложки
У великій сковороді, гасити паніровані креветки в оливковій олії 5 хвилин на сильному вогні. Часто перемішуйте креветки, щоб не підгоріли. Шумівкою перекласти креветки на блюдо.
У тій же сковороді гасити часник, Luk-salotų, петрушку і орегано на середньому вогні 3 хвилини; постійно помішуючи. Ложкою викласти на креветки. Розігріти жаровню на середньому вогні.
Налити вино і коньяк в сковороду і запалити сірником або запальничкою. Коли полум'я вщухне, розмішати, залити креветки.
Поставити блюдо з креветками в розігріту жаровню приблизно на 2 хвилини.
Подібні рецепти
Часниковий соус до сухарикам
Часниковий соус з болгарським перцем — простий в приготуванні універсальний соус, відмінно поєднується з найрізноманітнішими м'ясними, рибними, овочевими стравами. складові — доступні і прості. опис приготування: Часниковий соус з болгарським перцем я пробував подавати до найрізноманітніших ст...
Часниковий соус
Часниковий соус - пікантний соус з насиченим часниковим запахом, який використовують для різних страв з м'яса, птиці, овочів. Хороший він в бургери або з фрі. Простий рецепт часникового соусу — для вас. опис приготування: складові: Головним інгредієнтом часникового соусу, звичайно ж, є часник....
Часниковий суп з цвітною капустою
Рецепт приготування легкого часникового супу, прикрашеного карамелізуватися цвітною капустою. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Відрізати верхівки головок часнику. Покласти часник на алюмінієву фольгу, обсипати сіллю і перцем, полити оливковою олією. Загорнути щільно в фоль...
Салат з креветками
Пропоную вашій увазі салат з креветками, приготований кілька нестандартно — з додаванням авокадо і полуниці. Блюдо бразильської національної кухні. опис приготування: У нашій родині креветки люблять все від малого до великого, тому салат з креветками — обов'язковий гість на будь-якому святково...
Бутерброди з креветками і сиром
Рецепт приготування бутербродів з скибочок підсмаженого багета з креветками, часником, зеленню петрушки, рикоттой, сиром Пармезан і червоним перцем. опис приготування: хрусткий хліб, змащений вершковим сиром, з ароматом часнику і креветками - відмінне блюдо для легкого перекусу. оливкового м...