Рецепт Цитрусові печиво
Рецепт приготування печива з цедрою лайма і лимона, соком цитрусових і цукровим посипанням.
опис приготування:
За цим рецептом виходить 2 дюжини печива. М'яке цукрове печиво з ноткою лайма відмінно підходить до чаю.
- мука— 1 1/2-2 склянки
- сода— 1/2 чайних ложки
- розпушувач— 1/4 чайних ложки
- сіль— 1/4 чайних ложки
- цукор— 3/4 склянки
- яйце— 1 штука
- цедра лимона— 1 1/2 чайних ложки
- цедра лайма— 1 1/2 чайних ложки
- свіжий лимонний сік— 1 1/2 чайних ложки
- свіжий сік лайма— 1 1/2 чайних ложки
- ваніль— 1/2 чайних ложки
2. приготувати печиво. У невеликій мисці змішати борошно, соду, розпушувач і сіль, відкласти в сторону. У великій мисці збити вершкове масло і цукор разом. Додати яйце і перемішати. Додати дрібно натерту цедру і сік лайма і лимона, а також ваніль. перемішати. Додати половину борошняної суміші, обережно перемішати, а потім додати борошно, що залишилося. Якщо тісто дуже липке, додавайте ще борошно в міру необхідності, доти, поки тісто не стане ледь липким. Накрити кришкою і поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин. Вистелити пергаментним папером або силіконовим килимком. Після того, як тісто охолоне, нагріти духовку до 175градусов. Ложкою викласти тісто на деко, використовуючи на одне печиво по 1 столовій ложці. Кожна кулька обваляти в цукровій посипання.
3. Викласти кульки на деко на відстані один від одного.
4. Випікати протягом 12-15 хвилин, поки краю не стануть світло-золотистого кольору. Дати охолонути на деку протягом 2 хвилин, а потім дати повністю охолонути на стійці перед подачею.
Подібні рецепти
Вівсяне печиво рецепт класичний по госту
Рецепт приготування масляного печива з цедрою і соком апельсина, лимона і лайма і з цитрусової глазур'ю. опис приготування: Це масляне печиво зачарує вас своїм терпким цитрусовим ароматом. цукру— 1-1/2 склянки яйця— 2 штуки цедри апельсина, лимона і лайма (по 1 столовій ложці кожної) — 3 Ст...
Цитрусові цукрове печиво
Рецепт приготування новорічного печива з лимонною цедрою. опис приготування: У кухонному комбайні змішати борошно, розпушувач і сіль. Додати масло і збивати до консистенції крихти. Додати цукор, яйця і лимонну цедру і збивати поки суміш не буде нагадувати мокрий пісок. На злегка посипаною бор...
Цитрусові маффіни зі смородиною
Рецепт приготування мафінів з цедрою апельсина, апельсиновим і лимонним соком, екстрактом лимона і сушеної смородиною. опис приготування: Сонячні кекси з теплим цитрусовим ароматом нагадають про спекотне літо. апельсин, Cedra— 1 штука розпушувача— 2 1/2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки со...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...