Рецепт Домашній лікер Бейліс

Рецепт Домашній лікер Бейліс
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Приготувати лікер Бейліс в домашніх умовах не так вже й складно, до того ж це відмінний спосіб здивувати гостей. Лікер виходить не менш смачним, ніж покупної.

опис приготування:

Приготований лікер можна також використовувати для приготування тортів і різних десертів.

  • вершків 25-30%  — 300 мілілітрів
  • звареного або розчинної кави— 1 Склянка
  • цукрової пудри— 2 Ст. ложки
  • ванілін— За смаком
  • горілки або коньяку— 90 мілілітрів
Домашній лікер Бейліс - фото крок 1 1. Зварити натуральну каву. У каструлі довести до кипіння склянку води, влити каву і на повільному вогні довести до кипіння, помішуючи.

Домашній лікер Бейліс - фото крок 2 2. Зняти з вогню і процідити. збити вершки, кава і ванілін.

Домашній лікер Бейліс - фото крок 3 3. Додати горілку або коньяк, знову збити. Перелити лікер в скляну пляшку і охолодити в холодильнику.

Подібні рецепти

Десерт з морозивом Бейліс і праліне

Домашній лікер

Десерт з морозивом Бейліс і праліне - це справжнє блаженство для гурманів. Десерт складається з ніжною випічки, яка заснована на морозиві. А зверху десерт політ найніжнішим соусом з Бейлісом. опис приготування: Цей десерт обов'язково припаде до смаку кожному ласуни. Кекс виходить дуже ніжним і...

Домашній апельсиновий мармелад

Домашній апельсиновий мармелад

Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...

Домашній батон з кропом

Домашній батон з кропом

Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...

Домашній Бургер

Домашній Бургер

Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...