Рецепт Дораякі «котик»

Рецепт Дораякі «котик»
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
смачний, оригінальний торт без духовки? А несподівані гості вже на порозі? Швидше дивіться рецепт, як приготувати торт на сковороді дораякі "; Котик ";. Дораякі - це популярні японські оладки.

опис приготування:

Тісто готується швидко і легко. Вам не знадобиться навіть міксер, все збивається з допомогою вилки. Так як я приготувала торт на основі рецепта дораякі, японських оладок, то і намалювала мордочку популярного персонажа японських аніме - Дораемона. Але ви можете намалювати персонаж з улюбленої казки вашої дитини. Начинку-крем також вибирайте на свій смак. Готуйте з задоволенням!

  • борошно— 120 грам
  • яйце— 2 штуки
  • цукор— 130 грам(80 г — в тісто; 50 г — в просочення)
  • Ванільний цукор— 1 Ст. ложка
  • мед— 1 Ст. ложка
  • молоко— 50 мілілітрів
  • какао— 1 Ст. ложка
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • вода— 70 мілілітрів
  • апельсин— 1/2 штуки
  • Вершкове масло— 50 грам
  • Згущене молоко— 100 мілілітрів(домашнє)
Дораякі Підготуйте необхідні для тесту продукти.

Дораякі Яйця розмішайте виделкою, додайте цукор і ванільний цукор, розмішайте. Потім - мед і молоко.

Дораякі Додайте поступово борошно і замісіть однорідне, без грудочок тісто.

Дораякі відкладіть 3 ст. L. тесту і додайте в нього какао. В основне тісто - розпушувач або соду, гаситься лимонним соком. Накрийте тісто і відставте на 30 хвилин.

Дораякі Холодну сковороду змажте паперовою серветкою, змоченою в рослинному маслі. Шоколадне тісто вилийте в пакетик, відріжте маленький кінчик і намалюйте мордочку котика Дораемона. Поставте сковороду на помірний вогонь, дочекайтеся, поки тісто схопиться.

Дораякі Вилийте поверх мордочки половину білого тіста і випікайте до появи на поверхні дірочок.

Дораякі Переверніть дораякі на іншу сторону і випікайте до рум'яної скоринки. Друга сторона випікається набагато швидше першої. Зніміть зі сковороди і остудіть. Також вступите з рештою тестом.

Дораякі Для просочення змішайте воду, сік 1/2 апельсина, цукор і проваріть протягом 3 хвилин. сироп остудіть.

Дораякі Для крему збийте розм'якшене вершкове масло і домашню згущене молоко в пишний крем.

Дораякі Сиропом просочіть обидва коржа з ​​внутрішньої сторони. Змастіть кремом нижній корж, накрийте зверху другим.

Дораякі Поставте торт в холодильник на 30 хвилин.

Дораякі Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Італійський рецепт піци

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...